Ide o chorobu ruky nohy ústa?
dobrý večer, môžete mi prosím poradiť čo to môže byť za chorobu, ruky nohy ústa môže byť samozrejme vysypaný aj na druhej ruke na nohách nemá nič ale v ústach má 3 Pupáčik I, nemal žiadne iné príznaky, zrazu sa mu teraz začali množiť tie Pupáčik.
@mama4444 môže byt. Ja som mala strašne veľa pupakov a šialene ma to svrbelo a pocit akoby som vopchala ruky do žihľavy. Dcéra mala len kde tu ako je na foto. Treba sa pripraviť na to ze potom môžu zliezt aj nechty a ošúpe sa koža
@4stanka4 Dobry den prosim vas, uz to bolo davno, ale mozno si spomeniete, ja som chytila tuto pliagu od malej a idem sa zosaliet ako to svrbi, mam pocit ze sa zblaznim, akoby som mala spalene cele ruky a chodidla. Co vam na to pomohlo a ako dlho vam trvali taketo akutne priznaky prosim?
@4stanka4 Dobry den prosim vas, uz to bolo davno, ale mozno si spomeniete, ja som chytila tuto pliagu od malej a idem sa zosaliet ako to svrbi, mam pocit ze sa zblaznim, akoby som mala spalene cele ruky a chodidla. Co vam na to pomohlo a ako dlho vam trvali taketo akutne priznaky prosim?
@denych skus hypermangan a máčať si tam ruky a nohy. Osusit len jemným prikladanim uteraku, nesuchat . Snáď zaberie

@mama4444