Ide o vši?
Nie je to vša, je to voš detská.
@rfrd12 biele bodky su rozstiepene konce, dakujem nebola som si ista
Nie to niesu rozstiepene konce, to sú hnidy. Konce sú na koncoch nie v hlave a sú to hnidy ako z reklamy na šampón vsiven...
Takže si to nemyl s rozstirpenymi koncami lebo sa tých vsi nezbavíte ani do Vianoc
@simona20201309 fotene na konci vlasov, len priblizene🙂 naozaj som si len nebola ista kedze som ju nasla takto dole a vo vlasoch nič
@simona20201309 ja mam zlomene vlasy po celych dlzkach kvoli tepelnej uprave a slnku, takze ano su to rozstiepene konce. Asi som mala stastie ze som ju nasla tak rychlo lebo pri hlave nic nemam, a to uz cely vecer vycesavam
Máš krásne vlasy. Aj farbu aj vlnky
Nemala si tu náhodou včera temu že ti nemá kto skontrolovať vlasy?
Ta vsa vyzerá byt čerstvo po vyliahnuti. Čím je však staršia, tým je tmavšia. Tato je úplne mladá, takže určite budeš mat tých hnid viac. Hnidu nevyceses. Hnidu musíš ručne vytiahnut
@simona20201309 preboha však asi pozná vlastné vlasy že má zničené a polámané končeky .... Inak ti odporúčam gliss kur olejový , nebudú sa lámať
Pozor aby ti hnidy neostavali za tými tvojimi nechtami...
Sú to hnidy, kúp si vsivak hrebeň a vycesavaj, najlepšie mokré a zakaždým utrieť do bielej servítky, suché vlasy vyžehliť
fuuuu to je riadne zavsivena hlava, minimalne dva tyzdne zavsivena
kompletna a opakovana dezinfekcia domacbosti perin hrebenov atd a cela rodina odvsivit
Dakujem krasne za rady😊
@simona20201309 nie nepisala som to, ja som tu potvoru nasla rano a niekolko krat som si vlasy prehladala a nic🤷🏻♀️ preto som sa obratila tu na vas
Tie hnedý dobre vyberieš keď si dáš šampón na si,pri nom je pribalený hrebeň z tých mastných vlasov od šampónu to vycesavaj a až potom umy,a opakuj to každé 7 dní,vycestovať môžeš každý deň ale vlasy naolejovaná a tým hrebeňom,pripadne môžeš aj vybehli vlasy a tak zničiť hnedý akurát od korienkov vlasov ich nwvybubis

Áno je to voš a plné vlasy hníd - vajíčok