Imunoglukan - áno či nie?
Ahojte, chcem sa spýtať. Dnes som kupovala malej v lekárni Inumoglukan nakoľko mám s ním celkom dobré skúsenosti. No zarazila ma debata mamičky pri vedľajšom okienku a tej farmakologičky práve o Inumoglukane. Maminka tvrdila, alebo sa respektíve pýtala na to, že vraj obsahuje rakovinotvorné zložky?!?!? Tá lekárnička na to, že ona o tom nič nevie. Mamička ju informovala, že to by ale mala vedieť. Ona vraj volala na info-linku a taj jej to potvrdili. No vraj je to ale v norme! Počuli ste niečo o tom? Ja teraz neviem, či jej ho mám dať, alebo nie 😒 😒
ja davam vitaaktiv obsahuje 9 druhov ovociaa desat druhov vitaminov je velmi chutny a syn nebol chory....
Radšej investujem do Colostra alebo Vitaaktivu, prípadne iných prírodných vitamínov. Super tiež Rieshi. Teraz sme objavili Cistus Incanus. Máme aj čajik, ten pijeme s medikom. Je to obrovské balenie a teraz sme začali aj brať v tobolkách. Syn chodí do škôlky a od septembra ešte nebol chorý. Takže veľká spokojnosť 🙂 Ak chcete viac info, píšte.
@bizzo, toto som našiel u jedného predajcu v popise obsahuje:
1 ml obsahuje: Imunoglukan® 10 mg (RVH* neurčená), vitamín C 10 mg (12,5% RVH*) – v čase exspirácie min. 8 mg (10% RVH*)
Neobsahuje alkohol, farbivá ani aromatické látky.
Zloženie: voda, fruktóza, Imunoglukan®, kyselina L-askorbová (vitamín C), kyselina citrónová (regulátor kyslosti), sorban draselný (konzervačná látka)
Ako všetci vieme sorban draselny nie je vitamin, ale konzervanty. Všade sa uvádza že nie je škodlivý, ale to v dnešnej dobe nie je pravda. A keď niekto uverí fda, tak to môže veriť wef a Klausovi schwabovi, alebo billovi gatesovi. Niekedy bola na markete/Android obchode aplikácia a volala sa ečka. Už tam nie je. Čo myslíte prečo? Nie je vám dane poznať pravdu. Heslo globalistov je: KAŽDÝ MRTVY SA POCITA. keď toto pochopíte, budete oveľa opatrnejší. Link na e202.
http://m.sk.hugestoneru.com/news/potassium-sorb...

Ja mojim deťom dávam 98% čistého betaglukanu z podhubia hlivy ustricovej. Čisto prírodné. Od marca sú total zdravé, mali len 2 dni soplík. Aj teraz čo sa točia grcačky, nás obišli.
http://www.smile.ramissio.com/ramissio-immunity...
A deti ho zbožňujú 🙂