icon

Imunor alebo Bronchovaxon pre dieťa. Ktorý je lepší?

5. aug 2025

Dcéra ma časté zelene sople posledné dva mesiace ma po prvý krát už dva razy angínu. Nosná mandla vybrata. Ma 4 roky a do roka aj 6 krát antibiotika - oprávnene. Imunor ale vybrala dve balenia. No nejak nevidím efekt. Mám skúsiť bronchovaxon ? Lekár možno navrhol. Čo je podľa vás najúčinnejšie ?

elanor
5. aug 2025

uprimne? kyjom alebo palicou...
nase baby mali jedno i druhe, dokonca kombinovane naraz. Ale zeby malo jedno ci druhe dajaky extra ucinok, no nic moc.

pataja
6. aug 2025

Prosím ten imunor vám predpisuje pediater ci imunolog?

mimaapeto
6. aug 2025

pri braní broncho-vaxom dcéra vždy ochorela... proste to obsahuje tie bacile čo jej stále robili problém... takže aj teraz to akože má ale nedávam jej to... imunor brala dlho niekoľko rokov...a super... pokiaľ som ho dala na začiatku choroby bol lepší priebeh... aj kiahne zvládla super... tá angína skôr bude problémom krčných mandlí... tie treba riešiť pokiaľ je angína veľa krát do roka+ dávať pozor na chladené nápoje... alergia nie je? to môže spôsobiť zatekanie sopľov a prípadné podráždnenie.... dcére tento rok vyberali krčné mandle lebo mala chronický zápal mandlí a to má len 8 rokov.. ale mala časté angíny tak z toho ... držím palce

mimaapeto
6. aug 2025
@pataja

Prosím ten imunor vám predpisuje pediater ci imunolog?

@pataja imunoalergolog