Jačmeň na oku u bábätka

lyzenka
10. feb 2008

Ahojte,

mali niektoré vaše bábätká jačmeň na oku? Dnes si začal môj malý šúchať očko, dosť často...a teraz tam má také červené - na konci oka - na koži - z toho šúchania. Neviem či tam nemá jačmeň......dávali ste volačo na to?

junovka
10. feb 2008

Zvnutornej strany oka-pri nose, alebo vonkajsej strany oka to ma?

lyzenka
autor
10. feb 2008

od vonkajsej strany oka praveho

lilyk
10. feb 2008

lyzenku mojmu Majulkovi sa urobila asi pred 2 mesiacmi taka biela bodka vedla ocka z vonkajsej strany, a vravela som ze to je urcite jacmen lebo to tak vyzeralo ale rodina mi povedala ze tak male babetka nemaju jacmen, tak neviem ale kazdopadne mu to zmizlo asi o 2 tyzdne 😉

zuz11
18. feb 2009

sympa1 • 2d • Dnes o 12:58
prosim vas, mojej 10 mesacnej dcerke sa pred 4 dnami zacal cervenat vonkajsi kutik na oku a kazdym dnom pozorujem ze sa jej robi coraz vacsia hrcka, zatial nepozorujem zeby bola z toho nervozna, ale mam pocit ci to nieje jacmen. nema niekto skusenot ci sa to moze robit takemu malemu babatku? a co jej na to mam dat, lebo na internete som si precitala par diskusii o tom ze nepomahaju ziadne ophtalmo...neviem co...a ze dokonca maz z ucha na to pomaha. tak ja teda neviem. nema niekto skusenost? zajtra chcem ist k doktorke, ale asi mi predpise len nejaku mast..hadam pomoze

lienka77
18. feb 2009

moja 10 mesacna dcera mala na vonkajsom kutiku ocka bielu bodku, okolo trochu zacervenalu..lekar na poradni to oznacila za jacmen a predpisal nam na to opthalmo framykoin. trvalo asi 2 tyzdne kym to zmizlo. uz som si myslela, ze je to nejaka bradavicka a bude to mat nastalo. evidentne ju to vsak nebolelo.

alias313
5. aug 2009

ahojte mojmu malemu sa dnes poobede spravil na ocku jacmen-vo vonkajsom kutiku a teraz k veceru sa mu zacina robit aj na druhom, rano s nim pojdem k doktorke, ale co dovtedy?doma mam mast, ktoru som pouzivala ja ophtalmo septonex mam mu to tym natriet, alebo radsej nechat tak?

cica146
18. apr 2012

ahojte moj syncek mal uz mal dvakrat operovany jacmen na oku,a nikto mi nevie poradit ako sa to da liecit alebo co by bolo na to dobre,lebo zasa sa mi zda,ze sa mu nieco robi na ocku a je to velmi neprijemne stale chodit doktorovi,ktory dava kazdy tyzden len inu mast a caka co z toho bude,neviete niekto poradit,co je na to dobre?