Jazvečia masť - ako ju používať, rady a skúsenosti
Ahojte poprosim vas, mamina mi poslala jazveciu mast a ziaden navod. pouzivam to dcerke na priedusky a neviem ako dlho jej to mozem natierat a ako casto. A ako sa to da este vyuzit, trebars moze sa to pouzit aj na nosne dutiny, zda sa mi ze mala ich ma upchate... dakujem
už som to tu sem raz písala, ale viac info v ss 🙂
Máte s touto mastičkou skúsenosti aj napríklad pri kútikoch?? 🙂
Prosím Vás máte ešte niekto jazveciu masť?
Chcela by som sa opýtať ako rozoznám, že je práva jazvecia masť? Raz som objednala a bola biela a zapachala. A teraz som objednala a je žltá a bez zápachu :(. Ktorá je správna?
@aduska_ba dobry den, tiez som si objednala a vonala ako bravcova, ani sme ju nepouzivali, neviem ako spravne by mala podla mna trocha zapachat, mala som predtym z ruskej predajne ,bola super, velmi nam pomohla, ale mala taky zvlastny zapach...zasa tu jedna zena ktora ju predavala povedala ze by nemala zapachat...tak naozaj neviem, ale tiez by ma to zaujimalo...
movinka1 aj ja mam zaujem. Ake je balenie a cena?
Ahojte. Máte niekto ešte jazvečiu masť na predaj? Ročná dcérka prekonala laryngitídu a preventívne by som jej chcel dávať. Čím skôr, tým lepšie.
Baby chcem sa spýtať či by sa mohla ta jazvecia mať dávať aj 4 mesačnému dieťaťu ak má zápal priedušiek a koľko krát za deň by ste to odporučili
Ak máte záujem o jazvečiu masť, mám na predaj od otca - poľovníka. Vyrobená bola 11.11.2020