icon

Jazvečia masť - ako ju používať, rady a skúsenosti

dadkaa
21. feb 2013

Ahojte poprosim vas, mamina mi poslala jazveciu mast a ziaden navod. pouzivam to dcerke na priedusky a neviem ako dlho jej to mozem natierat a ako casto. A ako sa to da este vyuzit, trebars moze sa to pouzit aj na nosne dutiny, zda sa mi ze mala ich ma upchate... dakujem

mowinka1
Autor odpoveď zmazal
mowinka1
27. okt 2018

@aduska_ba jedine rozborom inac nemate sancu. Treba kupit od polovnikov nie z neznamych zdrojov tak minimalizujeme aspon riziko nejakej miesanky.

cleo02
19. nov 2018

@mowinka1 Dobry den, mali by ste z tej masi na predaj?

vikylix
Autor odpoveď zmazal
vikylix
20. nov 2018

už som to tu sem raz písala, ale viac info v ss 🙂

ellemell
20. nov 2018

Máte s touto mastičkou skúsenosti aj napríklad pri kútikoch?? 🙂

ankat
23. nov 2018

@vikylix zdravim vas mate este na predaj mast?mala by som zaujem.dakujem

vikylix
26. nov 2018

@ellemell napiste mi ss

vikylix
26. nov 2018

@ankat napiste mi ss

renulikk
6. mar 2019

Prosím Vás máte ešte niekto jazveciu masť?

aduska_ba
1. máj 2019

Chcela by som sa opýtať ako rozoznám, že je práva jazvecia masť? Raz som objednala a bola biela a zapachala. A teraz som objednala a je žltá a bez zápachu :(. Ktorá je správna?

mlpj
2. máj 2019

@aduska_ba dobry den, tiez som si objednala a vonala ako bravcova, ani sme ju nepouzivali, neviem ako spravne by mala podla mna trocha zapachat, mala som predtym z ruskej predajne ,bola super, velmi nam pomohla, ale mala taky zvlastny zapach...zasa tu jedna zena ktora ju predavala povedala ze by nemala zapachat...tak naozaj neviem, ale tiez by ma to zaujimalo...

mowinka1
11. máj 2019

@aduska_ba mala by byt bez zapachu podobna bravcovej. Smrdi ked sa pri topeni neodobera stopena mast postupne ale sa necha cela vytopit. V podstate sa "prepali"

aduska_ba
12. máj 2019

@mowinka1 ďakujem. Chcem sa ešte opýtať. Akej je farby. Jednú mám bielu a druhá je žltá.

mowinka1
12. máj 2019

@aduska_ba farba je zavisla taktiez od topenia. Cim dlhsie sa smazi tym je zltejsia.

vikylix
19. aug 2019

Presne ako to napisala @mowinka1

mowinka1
Autor odpoveď zmazal
aduska_ba
30. sep 2019

@mowinka1 môžem potom poprosíť

fiborka
30. sep 2019

movinka1 aj ja mam zaujem. Ake je balenie a cena?

zojka07
30. sep 2019

@mowinka1 mala by som zaujem, dakujem

vikylix
30. sep 2019

@dadkaa mast je u mna aktualna kto by mal zaujem

mowinka1
30. sep 2019

@aduska_ba
@fiborka
@zojka07 poslala som Vam spravu.

marikruz
21. okt 2019

@mowinka1 poprosim info

strejdo001
16. nov 2019

Ahojte. Máte niekto ešte jazvečiu masť na predaj? Ročná dcérka prekonala laryngitídu a preventívne by som jej chcel dávať. Čím skôr, tým lepšie.

konik26
4. feb 2020

Baby chcem sa spýtať či by sa mohla ta jazvecia mať dávať aj 4 mesačnému dieťaťu ak má zápal priedušiek a koľko krát za deň by ste to odporučili

momo68
22. feb 2020

@mowinka1 prosím vás máte na predaj ešte tu masť poprosím vás o info a aj cenu, dakujem

mowinka1
16. mar 2020

@momo68 zdravim uz nie, najskor v jeseni.

mowinka1
5. okt 2020

@momo68 aktualne mame

momo68
5. okt 2020

@mowinka1 dakujem momentalne už mame

katkesa
26. nov 2020

Ak máte záujem o jazvečiu masť, mám na predaj od otca - poľovníka. Vyrobená bola 11.11.2020