icon

Jazvy - dieročky na lícach po ovčích kiahňach

marcela91
10. aug 2013

Mate prosim nejake skusenosti ako sa daju odstranit tieto jazvicky - dierocky na licku u 5 rocneho dietata? Davala som Cicaplast krem od La Roche Posay, ale na tie dierocky to nema ziaden efekt ☹ a je tomu uz mesiac , co odpadli chrasticky, je to dost viditelne, premyslam o navsteve nejakeho dermatokozmetickeho centra, neviem, nakolko by pomohol nejaky laser a ci je to u malych deti moznost prevadzat...Dakujem za akekolvek rady. 🙂

Strana
z2
didi35
20. feb 2020

@nikabartkova Je to v pohode, ja tie jazvicky na tele vidím, ini len keby to študovali podrobnejšie. Sú to take belšie fliačiky. Na tvári ma viditeľnú dierku pri oku a biely fľak na líci. Ostatne na tvári sú v pohode, keď zarastie, nebudú vidno.

katka1981
28. feb 2020

Ahojte, existuje prosim vas nejaky gel kt. naozaj pomaha? Syn a 3,5 roka a odpadla mu chrasta v strede cela, este sa mu urcite chrasta spravi, lebo to ma zapalene nezahojene, ale dierka mu ostane. Exisuje nieco co pomoze zahojit, ci vyhodne peniaze? Dakujem.

veronika271215
26. apr 2020

@didi35 Ahoj, a ako to ma teraz? Dcerka ma 18mesiacov a ma 3tyzdne po kiahnach, na tvari ma 8 takych dierok 😢😢😢

didi35
26. apr 2020

@veronika271215 Pisala som o tom o dve správy vyššie. Je to v pohode, len ja to vidím. Pri oku ma viditeľnú dierku.

Strana
z2