Je adenovírus nákazlivý po 7 dňoch od zotavenia?
Dievcata mozem mat po 7 dnoch od ukoncenia crevnej virozy konkr.adenovirus u deti ja?
Nieje to dlha doba?Dcera zacala 7.2,syn 11.2 obom to trvalo 4 dni a teraz ja ,,,,,bojim sa,ze zas novy virus a deti budu znova zvravat a hnackovat :/
@anonym_autor Moja mama takto chytila od mojho syna. Ono je to casti este nejaky cas pritomne v stolici, aj ked uz pruznaky nie su.
@marianarem ja len dufam,ze moje deti to nechytia
@marianarem ja len dufam,ze moje deti to nechytia
@anonym_autor tak ved oni to prekonali, maju protilatky nateraz, podla mna uz nedostanu. Ved my sme v rodine siesti a nie vzdy to chyti vsetkych naraz, ale postupne, ale ten prvy to uz zase dokolecka nedostane. Len dodrzuj hygienu a snad to rychlo prejde.
@anonym_autor tak ved oni to prekonali, maju protilatky nateraz, podla mna uz nedostanu. Ved my sme v rodine siesti a nie vzdy to chyti vsetkych naraz, ale postupne, ale ten prvy to uz zase dokolecka nedostane. Len dodrzuj hygienu a snad to rychlo prejde.
@anonym_96b381 dufam ,idem vsetko precistit sanyyolom
@anonym_autor moj raz mal v stolici, skoncil na infekcnom, nikto ani ja, co som s nim bola 24h denne to nechytil. Zasada ciste ruky a umyvat.

@anonym_autor Moja mama takto chytila od mojho syna. Ono je to casti este nejaky cas pritomne v stolici, aj ked uz pruznaky nie su.