Je Alfasilver vhodný pre 1,5-ročné dieťa?
Ahojte dávala som na dezinfekciu len potom som si toto všimla na ich stránke :
AlfaSilver nemá žiadne vekové obmedzenie. S cieľom zabrániť neúmyselnému vnútornému užitiu dieťaťom odporúčame prípravok používať od 3 rokov.
Čo si o tom myslite?
prave sem idem napisat skusenost, lebo mi nedavno neskutocne pomohol. 🙂 zbavil ma plesne na nohe, takze na toto ti pomoze na 1OO%. 🙂
@veroonikadan aha, dakujem, vobec som si tu nevsimla odpoved, az teraz. skusila som a dobre. bala som sa stipania najprv, ale necitila som nic.
@veroonikadan plesen som sice este nemala, ale striebro ta jej vie ozaj zbavit?
@beatta7 spreje s obsahom striebra mozu spomalit rast plesni na povrchoch a ma antimikrobialne vlastnosti, takze ano. 🙂
a moze moze pomoct aj ako prevencia. ja osobne som na toto v lete dost nachylna, bohuzial.
@veroonikadan a je možné ho používať denne, keď obsahuje striebro? je to bezpečné??
@domcci72 tak myslim si, ze kazdy den sa ti ani nestava daky uraz, no nie?
skor je urceny na kratkodobe a hlavne cielene pouzitie na liecbu drobnych ran, ci popalenin a uz vobec nie, ze si ho budes davat preventivne.
@veroonikadan mám také menšie balenie akurát, také cestovné, to sa mi zíde, si myslím 🙂
@domcci72 vsak aj toto je otlak, ci co si to vlastne mala? asi z topanok predpokladam.
Však on je úplne vhodný aj na tie otlaky. A aj synovi som ho dávala na krvavý otlak, čo nemohol ani topánku obuť, to je najhoršie, lebo tam to proste najviac cítiš, niekde na ruke by to bolo ešte akotak ok.
tak ako to je? pisu, ze je vekovo neobmedzeny, ale odporuca sa skor od 3 rokov pre deti?
tak ako to je? pisu, ze je vekovo neobmedzeny, ale odporuca sa skor od 3 rokov pre deti?
@vladdinka nie, nema vekove obmedzenie ani odporucanie, moze sa davat kludne aj malym detom do 3r.
Ako som pisala v prvom komentari - treba davat pozor aby si ho dieta neoblizlo napr, predpoklada sa, ze 3 r dieta uz pochopi, ze to nema robit, preto je to tak napisane.
alfasilver sme uz doma parkrat mali, pouzivali sme ho hlavne na take odreniny a mensie popaleniny. co ma ale zaujima, pouzivate ho niekto aj na rany po operacii? zaujima ma, ci pomaha aj pri takychto vacsich zasahoch.
@zankapetro kedze obsahuje striebro, vobec by som sa toho nebala. tam ti nema co uskodit.
@zankapetro po akej operacii? ak je rana, ktora sa nevie zahojit a stale hnisa napriklad, tak ano, jasne kludne.
@zankapetro ano, hnisalo to, uz je to akoze o nieco lepsie, ale tak stale to boli. nedavala som si nic specialne na to, ani mi nepovedali v nemocnici, ze sa to moze znova zapalit, nebola som na to pripravena 🙈
@zankapetro kokos, kazda nemocnica je totalne ina. niekde ti povedia tolko veci, ze normalne nevies, co s tolkymi informaciami robit a inde ti nepovedia ani takuto zakladnu vec. 🙊 chore toto.
da sa ale pouzivat aj preventivne na tu ranu alebo to s nim netreba prehanat, nech sa to zbytocne nevysusuje?
@vladdinka prepac, ze odpisujem az teraz, v poslednej dobe sem len nakuknem, ani upozornenia som nevidela 😕
to ti vobec nevysusi, je to len prasok v spreji v podstate. neskodny, nemozes to s nim prehnat nijak 🙂 ale teda vzdy si ho davam podla potreby, staci 3-4x denne.
@zankapetro v pohode. ja uz som si ho aj kupila odvtedy, vyskusala a super 😉 hoji rychlo.

Ze si to nema olizovat. AlfaSilver je bezpecny a vhodny aj pre male deti.