Je bezpečné dávať Stoptussin ročnému dieťaťu?
Dnes o 16:39
Ahojte prodim Vás mamky , dieťa rok a 3 mesiace môže na noc Stoptussin kvapky ? Pondelok ideme k lekárke len ma strašne upchatý nos a z tých hlienov chytila kašeľ zachrípnuta je trocha môžem dať na noc Stoptussin ? Je to na utlmenie kašľa ? Ďakujem za rady
@kiks1992
Cez den solmucol do 17:00, fenistil kvapky, morska voda a odsavat odsavat odsavat
Na vecer mozes stoptussin , ale ked kasle zo zatekajucich hlienov to ti nepomohe tak ci tak. pridala by som aj kalciovy sirup ak je zachripnuza
Ak sa zhorsi bez na pohotovost

Pokiaľ je kašel produktívny stoptussin by som nedala už hneď v druhej vete príbalového letáku je jasne napísané - "Tlmí dráždenie na kašeľ a mení skladbu prieduškového hlienu, a tak uľahčuje jeho vykašliavanie." Tým, že uľahčuje vykašliavanie môže ju/ho začať viac dusiť. Na noc ak by veľmi kašlalo dieťa dala by som antihistaminikum napr fenistil kvapky a mierne vyvýšiť hlavu na spanie alebo dobrý je aj Tusirex Nočný. Inak pokiaľ kašle zo zatekajúcich spoľov tak to ani nie je prieduškový kašel na ktorý je Stoptussin určený.