Je bezpečné ísť na slnko po kiahňach?
Dievčatá začiatkom júla mala dcéra kiahne možeme ísť od 13 augusta k moru ? Ževraj nie je dobré ísť na slnko ani o mesiac tak som zvedavá na vaše názory..
Záleží v akom stave sú.. sú už vyhojené? taktiež morska voda je agresívna, môžu sa jej vytvoriť jazvy
@kacenocka2 áno už všetko ok, na tvári 3 jazvy ale na to som kúpila gél, išli by sme až o mesiac..a mala by čiapku na hlave kvôli tvari
More jej len prospeje
Išla by som. Veď nebude celé leto zavretá doma a k moru UV trička nakúpila. Prispôsobiť oblečenie a bude OK, určite by som dovolenku k moru nerušila.
@kacenocka2 áno už všetko ok, na tvári 3 jazvy ale na to som kúpila gél, išli by sme až o mesiac..a mala by čiapku na hlave kvôli tvari
@anonym_autor môžem sa opýtať aký gél ste kúpila?
@anonym_autor inak moka dcera ak syn msli kiahne pred 2ma rokmi cely jul sme boli doma. Hned ako syn nebol infekcny sme uz chodili ku vode. Dcerke som davala cele plavky. Mala flaky po kiahnach skarede. Na tych miestach kde na nu svielilo slniecko flaky zmizli skoro a na brusku ktore bolo pod plavkami schovane mala flaky este vo februari. Keby viem tak jej davam polovicne.
Záleží v akom stave sú.. sú už vyhojené? taktiež morska voda je agresívna, môžu sa jej vytvoriť jazvy
@kacenocka2 začiatkom júla mala kiahne, vv polovici augusta nebude po chrastách ani stopa, natieraj normálne opaľovákom. Syn mal kiahne minulý rok v júni, v júli behal po vonku stále a nemá ani fľaky, ani jazvy.
Autorka v kľude choďte.
@anonym_autor syn dostal kiahne na začiatku dovolenky, kúpal sa v mori a v tričku chodil aj po slnku. Nemá žiadnu jazvu a po kiahnach po dovolenke nebolo ani stopy. Takže až také nebezpečné to nebude.
@anonym_autor tu je skor otazka jaziev, vyrazne reaguju aj taakmer zahojene na samotnom slnku tu by som neriesila klobuk ale nejaky uv overal, co najvyysi faktor a dalsia vec po kiahnach oslabena imunita
@anonym_autor keď vyhojené tak potom žiadny stres
@anonym_autor keď vyhojené tak potom by nemal byť problém