Je bezpečné podávať liek Daslodil deväťročnému dieťaťu?
Ahojte mamičky syn má od včera teploty aj zvracial hrdlo zapálené pomaličky hlas nemá . Boli sme dnes u dr a teraz som si všimla že má po tele aj nejaký výsyp a aj v ústach dostal ATB a plus dostal liek s názvom daslodil pozerala som pribalovy leták že na čo to vlastne je a je to vlastne antihistaminikum len som teraz na vážkach či mu to dať lebo v letáku je písané že je to od 12 rokov a môj ma 9 🤔a má užívať jednu tabletu na večer ...máte skúsenosť dať mu to či nie ... Ďakujem
Ak mu liek predpisal lekár, tak sa nemáš čoho báť. On vie, co robí, resp. aky liek komu predpisuje.
@andreakotesova ďakujem tak ja mu ho dám ♥️
@andreakotesova ďakujem tak ja mu ho dám ♥️
@nikusik135790 lekar videl ten vysyp, alebo sa to stalo až neskôr?Antihistaminiká sa dávajú aj pri kašli úplne bezne
@nikusik135790 lekar videl ten vysyp, alebo sa to stalo až neskôr?Antihistaminiká sa dávajú aj pri kašli úplne bezne
@anonym_3edeaf výsyp prišiel až neskôr najskôr teploty a teraz už aj výsyp ale dala som mu už ten liek

Ak mu liek predpisal lekár, tak sa nemáš čoho báť. On vie, co robí, resp. aky liek komu predpisuje.