icon

Je bezpečné podávať liek Daslodil deväťročnému dieťaťu?

nikusik135790
Dnes o 17:14

Ahojte mamičky syn má od včera teploty aj zvracial hrdlo zapálené pomaličky hlas nemá . Boli sme dnes u dr a teraz som si všimla že má po tele aj nejaký výsyp a aj v ústach dostal ATB a plus dostal liek s názvom daslodil pozerala som pribalovy leták že na čo to vlastne je a je to vlastne antihistaminikum len som teraz na vážkach či mu to dať lebo v letáku je písané že je to od 12 rokov a môj ma 9 🤔a má užívať jednu tabletu na večer ...máte skúsenosť dať mu to či nie ... Ďakujem

andreakotesova
Dnes o 17:35

Ak mu liek predpisal lekár, tak sa nemáš čoho báť. On vie, co robí, resp. aky liek komu predpisuje.

nikusik135790
autor
Dnes o 17:37
@andreakotesova

Ak mu liek predpisal lekár, tak sa nemáš čoho báť. On vie, co robí, resp. aky liek komu predpisuje.

@andreakotesova ďakujem tak ja mu ho dám ♥️

anonym_3edeaf
Dnes o 19:23
@nikusik135790

@andreakotesova ďakujem tak ja mu ho dám ♥️

@nikusik135790 lekar videl ten vysyp, alebo sa to stalo až neskôr?Antihistaminiká sa dávajú aj pri kašli úplne bezne

nikusik135790
autor
Dnes o 19:55
@anonym_3edeaf

@nikusik135790 lekar videl ten vysyp, alebo sa to stalo až neskôr?Antihistaminiká sa dávajú aj pri kašli úplne bezne

@anonym_3edeaf výsyp prišiel až neskôr najskôr teploty a teraz už aj výsyp ale dala som mu už ten liek

anonym_2149a8
Dnes o 20:44

@nikusik135790 skus napisat @sunny15