icon

Je častý výskyt herpesu u detí normálny?

19. okt 2025

Mávajú aj vaše deti herpes a ako často? Nie je 4 krát za 6 mesiacov vela? Moj ma 5 rokov, davam bkomplex,vitamíny atd mam to riesit u dr?

pribinak
19. okt 2025

@anonym_autor určite choďte k pediatrovi. Nemal by mat vôbec herpes a nie 4x za pol roka

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
autor
19. okt 2025

Všetko si dava do úst,ovládač hračky moze aj z toho,aj keď to je vírus?,ti nerobil aj keď bil miminko

ankare
19. okt 2025

@anonym_autor môj 10r. syn to nemal ešte vôbec.

anonym_bf2b5f
19. okt 2025

Moze mat a moze aj pediater preliecit tabletkami herpesin, ktore su na predpis

cyberk
19. okt 2025

5r si dava vse do ust? Ci som zle pochopila :D .. inak v skolke ak rad ocucava inym z pohara a pod.. moze byt :D to sa lahko prenasa

majlo1234
19. okt 2025

Ked sa to raz prenesie na dieta, potom pri poklese imunity sa to zvykne vyhodit. Ja som dospela, herpes som nikdy nemala napriklad

viestta
19. okt 2025
@anonym_autor

Všetko si dava do úst,ovládač hračky moze aj z toho,aj keď to je vírus?,ti nerobil aj keď bil miminko

@anonym_autor herpes je virusva infekcia, ked uz raz dostal odvtedy virus drieme v tele a prejavi sa vzdy, ked je oslabena imunita. Ak ich ma casto asi je dobre riesit to s imunologom, pripadne predpise antivirotika

jamimo
19. okt 2025

@anonym_autor nie, nie je to normálne. Treba navštíviť imunoalergológiu, vyšetriť humorálnu imunitu, IGg, IGa, EBV vírus, herpes vírus, atď... Preliečiť antivirotikami, dodržiavať antiherpetický režim. Ináč častý výskyt herpesov môže byť náznak celiakie, alebo inej autoimunitnej odpovede 🤷‍♀️

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
biglovemom
20. okt 2025

Moj mala v 2r herpes simplex -plny program .
Lekar mi vtedy vravel ze bude mat casto herpesy.
Aj ma 😄 Neurobis nic .
Moja bude mat 7r a ked ju daco obchadza bum herpes .
Ja som tiez mavala vyrastla som z nich.
Vitaminy nepomozu.

anonym_b1cd91
20. okt 2025

@anonym_autor na herpes a posilnenie imunity je veľmi dobrý včelí propolis.
Pozri propolis pre deti bez alkoholu.

anonym_033812
20. okt 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 asi Ta to prekvapí, ale určite z toho nevyrastie. bude sa jej to opakovať stále, možno časom menej. A ze s tým nič nerobis, to snáď nemyslíš vážne! Je to vysoko infekčné a veľmi bolestivé, minimálne niečo na zmiernenie príznakov by si dieťaťu mala dať určite. A hlavne žiadne dotyky a dodržiavať prísnu hygienu,nech si to aspoň v čase najvyššej infekcnosti neroznesie aj na iné miesta.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená