Je dávkovanie Isoprinosinu pre deti bezpečné?
Ahojte, môj pomaly 3 ročný ma kovid. Doktorka mu dala isoprinosine váži 15 kíl a kázala mi dávať 10ml 3krat denne. Nie je to nejak veľa?
Mne najnovsie doktorka povedala, ze Isoprinosine podla najnovsich studii nema vyznam pri covide davat, no tak si vyber 🙄
@nevenka zaujimave studie, ani sa necudujem, ze ludia zacinaju konspirovat. Uzivali ho na covid oddeleniach lekari aj sestry a niektori ani raz na covid neochoreli. Rovnako ako zachranari, ktorych poznam.
A zrazu uz nie je zaujimavy?
My ho tiež užívame a užívali sme ho ale pre 3 ročné dieťa to je veľká dávka si myslím. Veď môj 10 ročný syn berie takú dávku a moja dcérka teraz už skoro 6 ročná dávku 5ml. Brali sme ho aj keď mala 3 roky a nemala takúto vysokú davku nikdy. Tak neviem no a dokonca 3krat denne
@gerry22 predpísal jej ho lekár, ktorý asi vie, koľko lieku má dieťaťu pri kovide (na krátku dobu) predpísať.
@andreakotesova ja viem že im ho prepísal lekár . Ale ani lekár nie je Boh a môže sa občas pomýliť. Ja som len vyjadrila svoj názor a svoju skúsenosť . Sama vidíte že každý lekár určuje dávkovanie inak. Nám lekár prepisuje takú dávku a to mám oveľa staršie deti ako má pani. A keď si pozriete pripalovy leták tak dávkovanie je tam nižšie ako popisuje pani. Bola aj chybná šarža kde dávkovanie bolo nesprávne a bol sirup stiahnutý z obehu.
Ahoj, prosím ta ako ste zvladali takú veľkú dávku malý mal teraz 3 roky a ma tiež covid ma brat 3x6ml ale dnes ráno 2x zvracal.
A ešte ako dlho vám trvalo sa z toho dostať?
Ďakujem

Myslíš, že mu lekárka chce uškodiť? Bežne sa užíva 4x denne a tvojmu synovi to rozdelila na 3 dávky.