Je dráždivý kašeľ po konvičkovaní normálny?
Ahojte. Prosím Vás dcéra 6,5 r. má zapálené dutiny je dosť zahlienená a teda kašle vlhko dosť. Krčná kázala konvičkovať. Kúpila som Respimer a teda konvičkuje ale cca hodinu po konvičkovaní ju začne veľmi dráždiť kašel začne riadne vykašliavať hlieny trvá to cca 2 hodiny a potom sa pomaly ukľudňuje. Je to normálne? Alebo jej niečo vadí na tom. Ďakujem za raddy.
Keď je zapal v dutinach tak konvičkovať sa nemá.
@anna777115 bola som s ňou na RTG dutin a má to zapálené a ORL kázala konvičkovať... tak ja teraz neviem čo je správne. A prečo nie ?
@anna777115 bola som s ňou na RTG dutin a má to zapálené a ORL kázala konvičkovať... tak ja teraz neviem čo je správne. A prečo nie ?
@anonym_autor tiez viem, ze sa konvickovat nema pri zapale. Mozes si to poroznasat, moj syn tak dostal zapal stredneho ucha
@anonym_autor Infekciu si roznesie po dutinach. Ja, by som inhalovala Vuncentku. A čo sa tyka kašla, tak sol rozpúšťa hlieny, takže može dráždiť na kašĺanie.
@anonym_autor ďakujem za info.

Keď je zapal v dutinach tak konvičkovať sa nemá.