Je Hedelix vhodný pre 9 mesačné bábo?
dobry den kto mi poradi mozem 9mesacnemu dietatu dat hedelx kvapky?citala som na nete ze je vhodny aj pre deti,nema ziadne vedlajsie ucinky.Ale chcela by som vediet vas nazor.dakuejm
Hedelix sirup som davala synovi a aj pediatricka mi to odsuhlasila. So Stodalom som skepticka, narozdiel odo mna moj syn homeopatikam neveri, tak u neho nezabral 🙂
my sme brali hedelix v 5tom mesiaci
Aj ja som davala svojej 7 mesačnej dcere Hedelix po schvaleni Dr.
ahoj...bol to jeden zo sirupov, ktory nam odporucila nasa pediatricka... 🙂
kupujem hedelix v kvapkách... vyjde lacnejšie, minule idem kvapkať synovi a ako čítam, tak čítam... akosi tam nebol počet kvapiek na jeho váhu...otvorím príbalový leták a tam , že nevhodné do 3 rokov, použiť iné lieky a že vyvoláva nejakú alergiu, stiahnutie hrtanu či čo... a som si istá, že predtým dcére som to dávala - moja dr. o tom nemala ani potuchy
hedelix kvapky nemozes!Liek sa nesmie podávať dojčatám a deťom mladším ako 3 roky (vzniká potenciálne nebezpečenstvo laryngospazmu (tonický kŕč zvierača hrtana spôsobujúci i uzáver hlasovej štrbiny) .
Pre dojčatá a deti do 3 rokov sú dostupné iné lieky.sirup mozes v pohode je vhodny aj pre novorodencov kvapky su vhodne od 3 rokov asi kvoli obsahu alkoholu?
http://www.zdravie.sk/sz/lieky/showpil/528/8048...
Aj my sme davali hedelix od cca 3 mesiacov - predpísala nam ho doktorka. Ale treba dat POZOR, lebo su 2 koncentracie..jeden je aj pre novorodencov a dojcata a druhy od 3 rokov.. 🙂

hedelix môžeš dať kľudne alebo stodal, nám pomohli a môžu aj malinké detičky, skoré uzdravenie, tiež sa tým teraz "kŕmime" 😒