Je hojenie po kiahňach v poriadku?
Dobrý deň prosím Vás je takéto honie v poriadku? Dakujem

@zuzkaa1991 je to zapálené áno kupeme sa vínom aj 2xdenne.. tieto boli veľké pluzgiere.. ale není sme tam dlho.. povedali ze slabý ružový kúpeľ, a max pár minút nie sa v ňom kúpať. Dnes je 7den od prvého pupaku co sa vysypala.
Ja len ci to ma takto vyzerať keď sa to hojí..
Za mna to hojenie nie je ok. Je to silno zapalene, hlavne ked uz to je tyzden.
Jasne ze nie kupat.moja si lahla do vody na 20s 30s na jednu stranu potom druhu.....po 3hod od kupela natierala.som s tamtut verde alebo aj betadine ;) tiez sa mi zda zapalene tak zacinte 3krat denne kedze ma.zapalene plus aj dezifikovat s niečím ako.ja s tamtut verde
Dávam kúpeľ ráno a večer, a cca do 2hod natieram betadin. A takto to vyzerá. Doktorka povedala ze to ma zapálené ale je to ešte v norme. Moja si tam sadne a ja jej ti pohárikom ovlazujem.. ma si tam teda ľahnúť?
My sme mali takychto par zapalenych a na to som striekala antibioticky sprej, zial, kupovala som v zahranici, neviem, ci tu na SK nieco take je.
Mne to nepríde ok. Vyzerá to zapálené. Šla by som s dieťaťom k doktorke. Mojim deťom to pekne vyschlo,nebolo to takéto.
Ahoj, ja som našim natierala s tantum verde a kúpali sa v hypermangáne a nezapálilo sa im to. Tantum by malo pôsobiť na tie zápaly. Skús to natierať tým, ale určite sa opýtaj DR.
A koľko ste kupali v tom hypermangane? Ona si tam sadne a pohárikom polievame celé telo.. po cca o 2 hodiny natieram betadinom.. doktorka sa vyjadrila že ma to zapálené ale vrámci normy.. už som z tohto nešťastná.. prvý pupak pupacik sa jej vyhodil v stredu večer.. potom postupne sa vyspala stále ma niekde pluzgiere nove
@amelia89 a vo ste prosím dávala?
Aj môj syn to mal takéto. Kúpala som v hypermangane. Všetko zmizlo.
Ja som mala take hojenie, pamatam si to zial a mam jazvy.
Ďakujem Vám pekne za rady dala som si kúpiť ten tamtum verde.. Dr. Nakazala povedala ze mam v tom pokračovať čiže hypermangan a betadin. Uvidíme aké to bude do piatku .. stále sa jej robia nove pupaky a nové pluzgiere tieto mala fakt veľké .. neskrabe sa lebo nevyzerajú že by ich mala roskrabane.. ona sa mi aj dosť v noci potí dnes do rána som ju musela prezliekat .. ci to aj nerobí zle že mám mokre to tričko a tým že sa jej to nehoji potom... robím všetko ako nakazala aj tak to ma takéto škaredé
@kiki68 a nedali Vám nič na to?
Vtedy bol iba hypermangan, ako svoje dieta som dala na toto ockovat. Nemienim ho chudaka zohavit, keby zdedi ten priebeh, tak neviem. Zdedil po mne uz alergiu na penicilin.
@kiki68 to ma veľmi mrzí..
Ja by som pokračovala betadinom. Viackrát denne na vatovu tyčinku a každý jeden poriadne namočit. Mala som kiahne nedávno ako dospela. A mala som to podobne. Betadin to pekne zasusil. Mám len jednu jazvicku. Bohužiaľ presne v strede cela. Tam som mala mega obrovskú kiahnu a najviac zapálenú.
Tak stava sa, ako syn je ockovany na to a on to nedostal. Muz mal lahky priebeh, no kazdy to ma inak. Hlavne nech to u vas dobre dopadne
Dcéra mala par (do 10 takýchto velmi škaredých) a syn vyzeral omnoho horšie ako bola fotka vyššie, proste to mal vsade. Davali sme len tantum verde a taku penu z lekárne s aloe vera. Prešlo im to ale dlho to trvalo na moj vkus. Tantum im to aj dezinfikovalo, vraj je Dobry betadine ale ja som alergická na jód, tak toto sme neskúsili.
@sasanka605 inak nemôže byť aj to že jej to jej ten betadin viac uškodiť?
To netuším, ja som to nebrala lebo ak by deti mali po mne alergiu na jód, nechcela by som to zistiť pri kiahňach. To kloktadlo Tantum zabralo dobre a s tou penou mali zábavu a sami sa natierali.
@sasanka605 áno natrela som jej to už tým tamtum verde tie najväčšie tak uvidíme.. no dcéra není veľmi vysypana ako Vás syn .. ale ma.ich strašne.. teraz sa trápim so staršou a ešte mam 2 ročného doma ktorého to asi neobíde
Naša 2rocna dostala tiez a mala to najlepsie zo všetkých troch.

Kúpete dieta v hypermanganovom kupeli (resp namaca sa?) Pekne hoji a ošetruje pupence