Je nebezpečné, keď dieťa zjelo farbu z balóna?
Dobry den, takmer 2r dieta ohryzlo farbu z folioveho balona, je tam taka strieborna vrstva. Neviem nikde zistit z coho je ta vrstva strieborna vrstva + farba vyrobena.
Nevie niekto poradit co yo je za material?
Takyto balon
@anonym_autor Nič sa jej nestane. Mali by to byť netoxické farby.
@anonym_autor Nič sa jej nestane. Mali by to byť netoxické farby.
@chrobak7 ano farby su netoxicke, skor ma trapi ta leskla vrstva co vyzera ako alobal.
@anonym_autor môj to už chutnal tiež volala som na toxikologiu a že nič sa mu nestane mal vtedy 1 r. A naozaj sa mu nič nestalo
Nobpj sa. Moja je vo veku, ked lozi po 4 a dava vsetko do pusy. Zubkami, ktore ma, ohryza kadeco, veruze aj farba obcas zlezie. Dokonca sa jej podarilo rozhryzt leporelo a kartonovu krabicku. Samozrejme, ze daco aj pojedla. ..... napriklad nasla na zemi balzam na pery, ktory sa starsej dcere zakotukal, aj sudocrem uz ochutnala....
Nobpj sa. Moja je vo veku, ked lozi po 4 a dava vsetko do pusy. Zubkami, ktore ma, ohryza kadeco, veruze aj farba obcas zlezie. Dokonca sa jej podarilo rozhryzt leporelo a kartonovu krabicku. Samozrejme, ze daco aj pojedla. ..... napriklad nasla na zemi balzam na pery, ktory sa starsej dcere zakotukal, aj sudocrem uz ochutnala....
@snowflakenel mne ide o to ci to nie je nejaky mikroplast, ci hlinik ktory sa jej usadi niekde v tele.

Takyto balon