icon

Je nebezpečné, keď dieťa zjelo farbu z balóna?

18. júl 2025

Dobry den, takmer 2r dieta ohryzlo farbu z folioveho balona, je tam taka strieborna vrstva. Neviem nikde zistit z coho je ta vrstva strieborna vrstva + farba vyrobena.
Nevie niekto poradit co yo je za material?

autor
18. júl 2025

Takyto balon

chrobak7
18. júl 2025
@anonym_autor

Takyto balon

@anonym_autor Nič sa jej nestane. Mali by to byť netoxické farby.

autor
18. júl 2025
@chrobak7

@anonym_autor Nič sa jej nestane. Mali by to byť netoxické farby.

@chrobak7 ano farby su netoxicke, skor ma trapi ta leskla vrstva co vyzera ako alobal.

mdse
18. júl 2025
@anonym_autor

@chrobak7 ano farby su netoxicke, skor ma trapi ta leskla vrstva co vyzera ako alobal.

@anonym_autor určite jej nič nebude, ani to strieborné nemôže byť toxické.

ivka21
18. júl 2025

@anonym_autor môj to už chutnal tiež volala som na toxikologiu a že nič sa mu nestane mal vtedy 1 r. A naozaj sa mu nič nestalo

autor
18. júl 2025
@mdse

@anonym_autor určite jej nič nebude, ani to strieborné nemôže byť toxické.

@ivka21
@mdse
Ok, dakujem pekne. Mna skoro vystrelo ked som to videla.

snowflakenel
18. júl 2025

Nobpj sa. Moja je vo veku, ked lozi po 4 a dava vsetko do pusy. Zubkami, ktore ma, ohryza kadeco, veruze aj farba obcas zlezie. Dokonca sa jej podarilo rozhryzt leporelo a kartonovu krabicku. Samozrejme, ze daco aj pojedla. ..... napriklad nasla na zemi balzam na pery, ktory sa starsej dcere zakotukal, aj sudocrem uz ochutnala....

autor
19. júl 2025
@snowflakenel

Nobpj sa. Moja je vo veku, ked lozi po 4 a dava vsetko do pusy. Zubkami, ktore ma, ohryza kadeco, veruze aj farba obcas zlezie. Dokonca sa jej podarilo rozhryzt leporelo a kartonovu krabicku. Samozrejme, ze daco aj pojedla. ..... napriklad nasla na zemi balzam na pery, ktory sa starsej dcere zakotukal, aj sudocrem uz ochutnala....

@snowflakenel mne ide o to ci to nie je nejaky mikroplast, ci hlinik ktory sa jej usadi niekde v tele.