Je normálna čierna stolica u 10-mesačného dieťaťa?
Ahojte. Je normálne keď 10 mesačný syn má stolicu také bobky? Niekedy je to placka a niekedy sú to veľa veľa bobiek. Tie bobky neskutočne smrdia. Dnes mal čiernu bobku, čiernu stolicu. Jedol na desiatu slivkovu výživu. Berieme aj maltofer železo a aj iné vitamíny. Na gastro ideme až vo februári. Tie bobky má dosť časté. Len či je ten smrad v poriadku
@domka222 maltofer som dala včera po dlhšiej dobe. Aj pred tým mal bobky. Nechápem z čoho ho môže zapekať .
A tie bobky takú stolicu má aj dva tri krát denne, myslíte že to môže byť zo zubov?
Môj najmladší mal také bobky dosť dlho..pritom mal dostatočný pitný režim a dbala som aj na dostatok vlákniny...ale potom sa to časom upravilo..aj teraz občas máva ale je to skor zriedkavé..
@nikoletka_h ďakujem tiež dosť pije snažím sa veľa zeleniny ovocia tak nechápem tie bobky,není ani uplakany občas dosť tlačí keď ide kakať
Čiernu stolicu a bobky ma s najväčšou pravdepodobnosťou z toho železa, pretože zapeká a farbi stolicu na čierno. Stolicu ovplyvňuje všetko čo zje a vypije.
@stanulienkat ďakujem 🙂

Čierna stolica môže byť zo železa. A bobky znamenajú tvrdú stolicu. Nezapeká ho z maltoferu?