icon

Je normálne, keď novorodenec zvracia a kýcha?

ruzenakovacova
28. feb 2024

Ahojte ženy prosím poraďte mi ohľadom môjho novorodenca nejako nám začal zvracať, kýchať a tiež aj chrčať pri dýchaní bojíme sa že má asi nádchu alebo je to bežné ??

pribinak
28. feb 2024

@ruzenakovacova volaj pediatricke

anjelicek26
28. feb 2024

Treba ukazat pediatricke, moze byt aj reflux... skus ho zatedy napolohovat, nech nespi na rovnom, ale tak sikmejsie vo vyvysenej polohe..

banderaska29
28. feb 2024

Ruženka, čo by si robila, keby nebol modrý koník ? písala do Bravíčka a čakala týždeň na odpoveď ?
urgentne ZAVOLAJ vašej pediatričke. preboha žena.

dadka1997
28. feb 2024

@ruzenakovacova otazka na pediatra nie na laikov z modreho konika

jaskolka
28. feb 2024

@ruzenakovacova co tak zavolať pediatricke?

cookie29
28. feb 2024

Tvoje prispevky si vsimam pravidelne, Neviem ci si MK zavislak alebo neviem ako to jemne napisat, mozno trosku pomalsia... ale pokial viem mas cerstve babatko. Takze bud volaj pediatricke, alebo tam svihaj, alebo ak je to mimo ordinacnych hodin tak pohotovost. Pri babatku <mesiac to este mozu byt nasledky porodu tam sa nesranduje, najma ak si rodila sekciou.

00momo
28. feb 2024

Pozor na chrcanie. Môj malý tiež tak chrcal som myslela,že nemôže alebo nevie odkaslat. Manžel má upozornil ,že to môže byť Laringytita či ako sa to píše. Utekali sme na pohotovosť,keďže bol víkend.

alickapusinka
28. feb 2024

Volaj lekárke chrčanie nie je v poriadku.

00momo
29. feb 2024

@00momo a mal pravdu. Trpí Laryngitidou raz za rok furt skončíme na pohotovosti. Chytí ho to večer alebo v noci.