Je normálne, že 5-ročné dieťa nepriberá na váhe?
Ahojte je normalne ze moje 5 rocne dieta rastie do vysky ale vahovo je uz asi dva roky rovnako? Ďakujem
@zuzkaa1991 syn ma 19kg a 5 rokov, do vysky rastie ale okolo tych 19 sa pohybuje uz dva roky stale
Moj syn ma skoro 5.5r, uz dva roky ma 21-22.5kg a to rastie 8cm/za rok😀 ma 119cm😊
Hej, vyska je dolezitejsia. Aj moj stoji vahovo uz asi 2r, resp pribral mozno kilo. bude mat 7r
Dievcata… môj ma 16/17 kg už 2 roky. ;D
@ivangeline dobre, tak som uz upokojena, ze je to asi standard
@sisi2212 je z tych mensich ale vzdy v norme... Hovorila aj pediatricka. 🙂
nas lekar hovoril ze je to v poriadku, nakolko syn vybeha vsetko, chodi aj na sporty, tiez mal 2 roky stale tu istu vahu 18kg, a az ako mal 6 rokov mal viac ale aj to len 20kg, ale ako nas lekar hovoril ze to su aj geny, lebo je mensi nosi 122 zatial jeho kamarati uz ine velkosti. ale my obaja s manzelom sme vzrastovo nie nejaky vysoky a je po muzovy, ze moze jest kolko chce a stale to na nom vobec nie je vidno ani na vahe, ze ma dobre spalovanie.

@sisi2212 co na to lekar?moja ma začiatkom marca.7r a horko tazko sme sa vyšplhalinka 18kg 😇
Tiez cez leto sa velmi vytahla kedze doteraz bola malička ale riesila som vzdy s.lekarom ci vahu ma.ok.kedze od.malicka ju ma nizsiu