Je normálne, že bábätko 36 hodín nekaká?
Ahojte, chcem sa opytat. Mala ma 3 tyzdne vacsinou sme boli na UM velmi malo som jej davala MM a teraz mi MM odislo asi tyzden sme iba na UM. Mali sme nutrilon po ktorom mi stale zvracala tak sme presli na babysmilk zacala mat tvrdsiu stolicu a teraz uz mi asi 36 hodin nekakala place pri tlaceni a sponuje sa. Nema tvrde brusko, nezvracia a papa normalne. Od vcera sme zmenili UM na kendamil comfort kvoli tomu kakaniu, len neviem ze ci je v poriadku ze tolko nekakala alebo mam ist k lekarovi. Dakujem
@vpolakova kendamil zaberie za 2 3dni nasa skúsenost...vela masirujte brusko s ruckou to nam zabera ak náhodou nam jeden den nekaka na druhy den viackrát masirujem cez den plus dam sab simplex kvapky .... my sme presli z beby na kendamil obyčajne pouzivali sme mesiac ale ti mala vodnate kaki minulý týždeň som presla na kendamil bio nature a uz mame lepšiu stolicu ... ak budete dnes masírovať brusko dk vecera by sa malo vykakat 😇
Ani nasa nema tvrdé brusko ani nic aj tak obcas ju potrapi brusko 😇

@vpolakova Pri takom malom babatku na UM je uplne normalne ak nekaka aj 3-4 dni, samozrejme ak by sa ti cokolvek nezdalo, tak kontaktuj pediatra. Skusila by som vsak masaz bruska a nahrievanie, u mojho syna to na zaciatkoch, ked sme presli na UM velmi pomahalo.