Je normálne, že dieťa má po škole spotené vlasy?
Posledné dni príde syn zo školy a vlasy má pri korienkoch úplne mokré, akoby práve dobehol z telocviku...Tričko pritom spotené nemá a vonku už ani nie je také teplo...
Doma sa takto nepotí...
Môže byť v triede jednoducho príliš teplo? Alebo by ste riešili aj niečo iné?
On si to vôbec neuvedomuje.
@anonym_autor nema hustejsie vlasy?
@anonym_81eb09 Nemá nejako extra husté, má krátky zostrih. Doma sa mu to bežne nestáva, len po tej škole.
kolko ma rokov? zeby puberta? Alebo sa proste len viac poti, ako aj my dospeli, niekto sa spoti velmi a niekto takme vobec
Vek? Výška? Váha? Chodí sám busom? To sa spotim aj ja, však teraz je ešte dobre teplo 🤣
@anonym_autor ja by som to neriešila, môže mať skrátka toto miesto, ktoré sa mu spotí prvé aj keď tričko má suché, možno sa s chalanmi cestou domov naháňajú alebo čo.
Kazdy prd sa uz riesi 😳🤦♀️🙈
@anonym_autor chudak, davaju mu zabrat 😖
Ako by sme to riešili? a ako by si to riešila ty? v škôlke mám plnú triedu detí. Nenaháňam sa po triede, a predsa som spotená ako myš, niekedy mi doslova tečie dole chrbtom. Nemám nadváhu, ani pubertu, ani menopauzu, prievan robiť nebudem. Jednoducho je v malom priestore veľa ľudí a príliš teplo 🤷♀️ daj mu kraťasy, funkčné tričko, ja neviem. Nerozumiem aké riešenie očakávaš, ale mne sa pri tejto otázke rozum zastavil. Prepáč.
@anonym_autor tak ak by bolo v triede príliš teplo, tak sa spotí všade, nielen na hlave.....skôr po ceste zo školy behá alebo ide prirýchlo.....
Ved ho skus menej obliect. Mozno sa spoti sa sklom v autobuse (aute), mozno len viac pridal do kroku.. Preco sa ho nespytas, ako maju v triede, co robil, ze je spoteny....? Ako to maju vediet ludia na MK?
Mojmu synovi som nasla flak na tricku a nejde oprat. No teraz mi povedz z coho to bude🤔.
Ved ho skus menej obliect. Mozno sa spoti sa sklom v autobuse (aute), mozno len viac pridal do kroku.. Preco sa ho nespytas, ako maju v triede, co robil, ze je spoteny....? Ako to maju vediet ludia na MK?
Mojmu synovi som nasla flak na tricku a nejde oprat. No teraz mi povedz z coho to bude🤔.
@anonym_019246 no...mala by si založiť tému a minimálne zájsť za riaditeľom, ako je možné, že si učiteľky nevšimli, že sa Tvoje dieťa umazalo a kde preboha! boli. (Robím si srandu, ale na koníku nikdy nevieš 😅)
Veď sa opýtaj syna 🤷 A dohovor mu, nech toľko cestou domov nebehá. V triedach býva teplo, sú na to normy.
Ano, riesila by som preventivne endokrinologa, ak bude vylucene, ze to je z behu a "preteolenia " v triede.
Veď sa opýtaj syna 🤷 A dohovor mu, nech toľko cestou domov nebehá. V triedach býva teplo, sú na to normy.
@michaela329 Normy? Fakt ja si pamätám u nas ledva 20, ráno 17
@michaela329 Normy? Fakt ja si pamätám u nas ledva 20, ráno 17
@anonym_5d7bfd áno, konkrétne ministerstvo zdravotníctva cez vyhlášku, aj rozmery tried na počty žiakov a podobne. A tých 20 je tuším minimum.

@anonym_autor nema hustejsie vlasy?