icon

Je normálne, že dieťa má po škole spotené vlasy?

Dnes o 11:34

Posledné dni príde syn zo školy a vlasy má pri korienkoch úplne mokré, akoby práve dobehol z telocviku...Tričko pritom spotené nemá a vonku už ani nie je také teplo...
Doma sa takto nepotí...
Môže byť v triede jednoducho príliš teplo? Alebo by ste riešili aj niečo iné?
On si to vôbec neuvedomuje.

anonym_81eb09
Dnes o 11:54

@anonym_autor nema hustejsie vlasy?

autor
Dnes o 12:16
@anonym_81eb09

@anonym_autor nema hustejsie vlasy?

@anonym_81eb09 Nemá nejako extra husté, má krátky zostrih. Doma sa mu to bežne nestáva, len po tej škole.

midka
Dnes o 12:46

kolko ma rokov? zeby puberta? Alebo sa proste len viac poti, ako aj my dospeli, niekto sa spoti velmi a niekto takme vobec

zuzubb007
Dnes o 12:55

Vek? Výška? Váha? Chodí sám busom? To sa spotim aj ja, však teraz je ešte dobre teplo 🤣

anonym_1c15a3
Dnes o 12:59

@anonym_autor ja by som to neriešila, môže mať skrátka toto miesto, ktoré sa mu spotí prvé aj keď tričko má suché, možno sa s chalanmi cestou domov naháňajú alebo čo.

anonym_d8399e
Dnes o 13:02

Kazdy prd sa uz riesi 😳🤦‍♀️🙈

anonym_475789
Dnes o 13:07

@anonym_autor chudak, davaju mu zabrat 😖

anonym_85bb49
Dnes o 13:26

Ako by sme to riešili? a ako by si to riešila ty? v škôlke mám plnú triedu detí. Nenaháňam sa po triede, a predsa som spotená ako myš, niekedy mi doslova tečie dole chrbtom. Nemám nadváhu, ani pubertu, ani menopauzu, prievan robiť nebudem. Jednoducho je v malom priestore veľa ľudí a príliš teplo 🤷‍♀️ daj mu kraťasy, funkčné tričko, ja neviem. Nerozumiem aké riešenie očakávaš, ale mne sa pri tejto otázke rozum zastavil. Prepáč.

mogaa
Dnes o 13:38

@anonym_autor tak ak by bolo v triede príliš teplo, tak sa spotí všade, nielen na hlave.....skôr po ceste zo školy behá alebo ide prirýchlo.....

anonym_019246
Dnes o 13:41

Ved ho skus menej obliect. Mozno sa spoti sa sklom v autobuse (aute), mozno len viac pridal do kroku.. Preco sa ho nespytas, ako maju v triede, co robil, ze je spoteny....? Ako to maju vediet ludia na MK?
Mojmu synovi som nasla flak na tricku a nejde oprat. No teraz mi povedz z coho to bude🤔.

michaela329
Dnes o 13:49
@anonym_019246

Ved ho skus menej obliect. Mozno sa spoti sa sklom v autobuse (aute), mozno len viac pridal do kroku.. Preco sa ho nespytas, ako maju v triede, co robil, ze je spoteny....? Ako to maju vediet ludia na MK?
Mojmu synovi som nasla flak na tricku a nejde oprat. No teraz mi povedz z coho to bude🤔.

@anonym_019246 no...mala by si založiť tému a minimálne zájsť za riaditeľom, ako je možné, že si učiteľky nevšimli, že sa Tvoje dieťa umazalo a kde preboha! boli. (Robím si srandu, ale na koníku nikdy nevieš 😅)

michaela329
Dnes o 13:50

Veď sa opýtaj syna 🤷 A dohovor mu, nech toľko cestou domov nebehá. V triedach býva teplo, sú na to normy.

vevesh
Dnes o 13:54

Ano, riesila by som preventivne endokrinologa, ak bude vylucene, ze to je z behu a "preteolenia " v triede.

anonym_5d7bfd
Dnes o 14:08
@michaela329

Veď sa opýtaj syna 🤷 A dohovor mu, nech toľko cestou domov nebehá. V triedach býva teplo, sú na to normy.

@michaela329 Normy? Fakt ja si pamätám u nas ledva 20, ráno 17

michaela329
Dnes o 14:12
@anonym_5d7bfd

@michaela329 Normy? Fakt ja si pamätám u nas ledva 20, ráno 17

@anonym_5d7bfd áno, konkrétne ministerstvo zdravotníctva cez vyhlášku, aj rozmery tried na počty žiakov a podobne. A tých 20 je tuším minimum.