icon

Je normálne, že má dieťa soplík každý mesiac?

6. nov 2024

ahojte do roka moja mala bola 2x chora raz korona raz 6 choroba
ale bezne sopliky nemavala od roka ako keby sa tie sopliky zblaznili ma 13 mesiacov a soplik uz mame druhykrat v priebehu mesiaca a pol cca
podavam sirup na imunitu vit.D obcas probiotika
mala sa narodila v Anglicku momentalne tu mame velmi casto dazd nechodime na detske ihriska ani ku detom ak je v kociku na prechadzke alebo cupita po zahrade u nas doma sem tam ideme do Parku nieje velmi casto v kolektive nikoho
tu nemame sme tu sami ani tu nikoho
nepozname nakolko sme sa prestahovala do ineho mesta
neviem ci to mohla chytit od nejakych deti to je skor nemozne mohla sa jednoducho prechladit tym ze bola mozno. nevhodne oblecena ked sme isli von? niesom si toho vedoma ale aj to ma napadlo ze som ju mozno nahulkala viac nez bolo potrebne kazdopadne je to Normalne mat takto casto soplik? bez horuciek zatial ale nos ma
mega upchaty dychat nevie ma fakt silnu nadchu tazko sa jej spi papa z nosa jej v kuse tecie
kde robim chybu ? 😑
alebo ako to ze to dieta dokopy nikam nechodi len na prechadzku kde niet zivej dusi a aj tak je chora ?
my sme uplne zdravy
chcem
podotknut nesnazim sa ju chranit natolko ze s nou nechodim medzi deti jednoducho tu v kuse prsi je chladno fuci deti na ihriskach niesu

ronie338
6. nov 2024

Môj ma rok a pol a od leta sme ešte nemali kľud. Neviem ho kvôli tomu ani dat zaočkovať 3tou dávkou povinného. Ale aj ja som bola chorá teraz, je toho kvantum