Je normálny občasný kašeľ u bábätka?
Je normálne u bábätiek do pol roka občasné zakaslanie akoby zabehať slina..bez iných problémov?..sopka a pod..
No, zatiaľ okolo nábytku alebo sám stojí pár sekúnd, ale myslím, že do vianoc už budú aj prvé kroky v pohode. V týchto veciach sa vždy ponáhľal.
Príkrmy od ukončeného 4m., takže keď mal 5 mesiacov. Začala som so zeleninou naparenou, tak ovocie, mäso, žĺtok, zavádzať lepok, a postupne. On už teraz veľa vecí je našich, upravených pre neho, už len niektoré sú, čo ešte nesmie.
Mne v tom veľmi pomohol na Instagrame profil peknepapkaj. Ona to mala krásne rozpísané, ako zavádzať a aj nápady, čo dávať. Aj teraz mu varím niekedy podľa nej.
A aj profily detská_doktorka a pediatricka_denjas sú super. Majú aj o zavádzaní jedla, ale hlavne veci ohľadom zdravia.
A áno, Katka 😊
@vkatush jej Kati ďakujem za rady..tvoj bol na umelom mlieku..?
No keď začne behať to budeš mať divocinu..pamätám si ze môj teda keď stvornozkoval oblúková vyhrabať a jesť hlinu z kvetináča a vonku zbierať spaky z cigariet..a prežil to😀
@vkatush toto máš prvé babo?
Ano, proste by sa to zmenilo, urcite by neboli dieta rovnako chore 2-3 mesiace napr.. bud by to preslo alebo by sa to zhorsilo a bol by z toho zapal priedusiek pluc atd, ale pokial je to stale len parkrat za den a nic ine co by nasvedcovalo chorobe, a naopak, dalsie priznaky nasvedcujuce refluxu, tak za mna je to jednoznacne 🙂
Prvý mesiac na materskom,potom umelé.
Áno prvý, už teraz je čo naháňať 😂
Neboj, rýchlo si spomenieš čo a ako.
Ja keď som bola v pôrodnici, tak sa ma pýtali, ktoré dieťa už mám, že som natural s ním. Tak keď som bola menšia, tak som starala o bratranca a sesternicu, lebo teta po náročnom pôrode ich nemohla niekoľko mesiacov poriadne dvíhať. Tak vždy po škole som tam bola niekoľko hodín a ono sa mi to všetko vrátilo, to je vyše 10 rokov. Takže neboj, prídeš do toho všetkého naspäť. 😊
@anavixy dobre..lebo v noci napr nekalé vôbec.. alebo možno raz..aj to málo kedy..skôr keď leží.. ani keď ho mam na rukách skoro nikdy..

@vkatush inak..asi si Katka..