icon

Je občasné kašlanie u dvojmesačného dieťaťa vážne?

11. jún 2026

Dcéra má cez 2 mesiace,občas či cez deň zakasle ale nemá ani nádchu ani teplotu..treba to riešiť?

anonym_dbacf7
11. jún 2026

Nie

anonym_f71538
11. jún 2026

Nemá reflux?

anonym_966072
11. jún 2026

Zalezi aky kasel. Ci to len od mliecka ze jej zabehne a potrebuje si odkaslat alebo horsi kasel.
Moja najmensia bola ako 7-tyzdnova chora. Starsi surodenci priniesli zo skoly...

ariannazara
11. jún 2026

Aj moj kasle ma 2m mlieko mu zabehne, alebo sa mu vrati aj teraz spal a kaslal.

autor
11. jún 2026
@anonym_966072

Zalezi aky kasel. Ci to len od mliecka ze jej zabehne a potrebuje si odkaslat alebo horsi kasel.
Moja najmensia bola ako 7-tyzdnova chora. Starsi surodenci priniesli zo skoly...

@anonym_966072 vieš čo,má to vlastne skoro od narodenia..

autor
11. jún 2026
@ariannazara

Aj moj kasle ma 2m mlieko mu zabehne, alebo sa mu vrati aj teraz spal a kaslal.

@ariannazara áno,a koľko denne zakasle?

autor
11. jún 2026
@anonym_f71538

Nemá reflux?

@anonym_f71538 možno aj má,ale nie že by nejako vracala,skôr ju napína alebo má aj často stikutku

autor
11. jún 2026
@anonym_966072

@anonym_966072 a čo bolo tvojej keď mala 7 tyzdnov

anonym_3ab0ed
11. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ty nikdy nezakasles? Nesleduj ju toľko, veď je úplne normálne odkaslat si. Sa divím, že si nebezala na pohotovosť 🙄

januska12323
11. jún 2026

Nič jej nie je.

ariannazara
11. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor vela 😄 kasle, kycha, cka sa mu, chrci mu v nose..2 dni ho nemozem uspat cez den klasicke babatko 😂

maryetta
11. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_966072 a čo bolo tvojej keď mala 7 tyzdnov

@anonym_autor sople. A z toho ako jej zatekali sa na hlienoch dusila. Takze aj taky kasel. Preto sa pytam ci je to caste. Alebo iba obcas. Alebo ma aj ine priznaky.

autor
11. jún 2026
@ariannazara

@anonym_autor vela 😄 kasle, kycha, cka sa mu, chrci mu v nose..2 dni ho nemozem uspat cez den klasicke babatko 😂

@ariannazara a je zdravý?

autor
11. jún 2026
@maryetta

@anonym_autor sople. A z toho ako jej zatekali sa na hlienoch dusila. Takze aj taky kasel. Preto sa pytam ci je to caste. Alebo iba obcas. Alebo ma aj ine priznaky.

@maryetta nemá moja hlieny

ariannazara
11. jún 2026
@anonym_autor

@ariannazara a je zdravý?

@anonym_autor je preco by nemal byt? Bezne deti kaslaju, kychaju

maryetta
11. jún 2026
@anonym_autor

@maryetta nemá moja hlieny

@anonym_autor tak ak nema ine priznaky tak ok. Ono sa stane ze potrebuje odkaslat. Ta reakcia je super ze to vie.

autor
11. jún 2026
@ariannazara

@anonym_autor je preco by nemal byt? Bezne deti kaslaju, kychaju

@ariannazara to viem že kychaj7..ale aj kašeľ?

anonym_c43715
11. jún 2026
@anonym_3ab0ed

@anonym_autor ty nikdy nezakasles? Nesleduj ju toľko, veď je úplne normálne odkaslat si. Sa divím, že si nebezala na pohotovosť 🙄

@anonym_3ab0ed no tak napr mne pediatricka povedala pri prvej poradni, moze kychat, nemala by kaslat... takze

autor
11. jún 2026
@anonym_c43715

@anonym_3ab0ed no tak napr mne pediatricka povedala pri prvej poradni, moze kychat, nemala by kaslat... takze

@anonym_c43715 však aj ja viem že kýchanie je reflex,aj som sa jej pútala a že zakaslat môže tiež tak neviem..inak sa chorá nejaví na poradni to býva ok ..

autor
11. jún 2026
@maryetta

@anonym_autor tak ak nema ine priznaky tak ok. Ono sa stane ze potrebuje odkaslat. Ta reakcia je super ze to vie.

@maryetta akože nemá.
Čo sa ryka sopka alebo teploty .to nemá..len kašeľ má vždy vyplašiť..že z čoho to má..

anonym_3ab0ed
11. jún 2026
@anonym_c43715

@anonym_c43715 ale ona kašle občas podľa autorky, tak snáď je kašeľ z choroby alebo klasické odkaslanie občasné. Veď treba používať mozog. Občasné zakaskanie nie je kašeľ, ktorý treba riesit

anonym_c43715
12. jún 2026
@anonym_3ab0ed

@anonym_c43715 ale ona kašle občas podľa autorky, tak snáď je kašeľ z choroby alebo klasické odkaslanie občasné. Veď treba používať mozog. Občasné zakaskanie nie je kašeľ, ktorý treba riesit

@anonym_3ab0ed ja by som sa na to na poradni spytala