Je občasné kašlanie u dvojmesačného dieťaťa vážne?
Dcéra má cez 2 mesiace,občas či cez deň zakasle ale nemá ani nádchu ani teplotu..treba to riešiť?
Nemá reflux?
Zalezi aky kasel. Ci to len od mliecka ze jej zabehne a potrebuje si odkaslat alebo horsi kasel.
Moja najmensia bola ako 7-tyzdnova chora. Starsi surodenci priniesli zo skoly...
Aj moj kasle ma 2m mlieko mu zabehne, alebo sa mu vrati aj teraz spal a kaslal.
Zalezi aky kasel. Ci to len od mliecka ze jej zabehne a potrebuje si odkaslat alebo horsi kasel.
Moja najmensia bola ako 7-tyzdnova chora. Starsi surodenci priniesli zo skoly...
@anonym_966072 vieš čo,má to vlastne skoro od narodenia..
Aj moj kasle ma 2m mlieko mu zabehne, alebo sa mu vrati aj teraz spal a kaslal.
@ariannazara áno,a koľko denne zakasle?
Nemá reflux?
@anonym_f71538 možno aj má,ale nie že by nejako vracala,skôr ju napína alebo má aj často stikutku
@anonym_966072 a čo bolo tvojej keď mala 7 tyzdnov
@anonym_autor ty nikdy nezakasles? Nesleduj ju toľko, veď je úplne normálne odkaslat si. Sa divím, že si nebezala na pohotovosť 🙄
@anonym_autor vela 😄 kasle, kycha, cka sa mu, chrci mu v nose..2 dni ho nemozem uspat cez den klasicke babatko 😂
@anonym_966072 a čo bolo tvojej keď mala 7 tyzdnov
@anonym_autor sople. A z toho ako jej zatekali sa na hlienoch dusila. Takze aj taky kasel. Preto sa pytam ci je to caste. Alebo iba obcas. Alebo ma aj ine priznaky.
@anonym_autor vela 😄 kasle, kycha, cka sa mu, chrci mu v nose..2 dni ho nemozem uspat cez den klasicke babatko 😂
@ariannazara a je zdravý?
@anonym_autor sople. A z toho ako jej zatekali sa na hlienoch dusila. Takze aj taky kasel. Preto sa pytam ci je to caste. Alebo iba obcas. Alebo ma aj ine priznaky.
@maryetta nemá moja hlieny
@ariannazara a je zdravý?
@anonym_autor je preco by nemal byt? Bezne deti kaslaju, kychaju
@anonym_autor je preco by nemal byt? Bezne deti kaslaju, kychaju
@ariannazara to viem že kychaj7..ale aj kašeľ?
@anonym_autor ty nikdy nezakasles? Nesleduj ju toľko, veď je úplne normálne odkaslat si. Sa divím, že si nebezala na pohotovosť 🙄
@anonym_3ab0ed no tak napr mne pediatricka povedala pri prvej poradni, moze kychat, nemala by kaslat... takze
@anonym_3ab0ed no tak napr mne pediatricka povedala pri prvej poradni, moze kychat, nemala by kaslat... takze
@anonym_c43715 však aj ja viem že kýchanie je reflex,aj som sa jej pútala a že zakaslat môže tiež tak neviem..inak sa chorá nejaví na poradni to býva ok ..
@anonym_autor tak ak nema ine priznaky tak ok. Ono sa stane ze potrebuje odkaslat. Ta reakcia je super ze to vie.
@maryetta akože nemá.
Čo sa ryka sopka alebo teploty .to nemá..len kašeľ má vždy vyplašiť..že z čoho to má..
@anonym_c43715 ale ona kašle občas podľa autorky, tak snáď je kašeľ z choroby alebo klasické odkaslanie občasné. Veď treba používať mozog. Občasné zakaskanie nie je kašeľ, ktorý treba riesit
@anonym_c43715 ale ona kašle občas podľa autorky, tak snáď je kašeľ z choroby alebo klasické odkaslanie občasné. Veď treba používať mozog. Občasné zakaskanie nie je kašeľ, ktorý treba riesit
@anonym_3ab0ed ja by som sa na to na poradni spytala

Nie