icon

Je pleseň prenosná pri dotyku alebo pohlavnom styku?

Včera o 19:33

Dobry den priatela mam noveho pracuje v teple ale vidim ze ma plesen na chrbte rukach , mam taku otazku ked by ma chyta rukami alebo pohlavn styk máme nevie to namna pozanášať nie je to prenosné? Myslim ze tu plesen ma z tepla, ide dr o dva dni objednany. Ale dovtedy mam cudne stavy aby mi to nejak nezaniesol nepreniesol :/ je to prenosne asi vsak

martinmmartin
Včera o 19:36

@anonym_autor pozicaj mu canesten ved. Ano plesen sa kraaaasne prenasa

catherin4
Včera o 19:36

Ano, je to prenosne. Radsej nech sa ta zatial nechyta

anonym_b16ebf
Včera o 19:38

Jeeežiši, asi sa to prenieslo aj na mozog. Prečítala si si po sebe text, ktorý si napísala? Alebo máš 11 rokov?

anonym_6d3da4
Včera o 19:44

Neviem, ako vyzera plesen na rukach? Myslis chrbat (akoze vrch ruk), alebo ma plesen na rukach a vzadu na chrbte???
A ja neviem, co by to muselo byt, aby mal viditelnu plesen (mykozu) takto zanedbanu, ze by mu to rasilo ako dake huby z koze, hlavne na takychro miestach? Nema to skor daky ekzem, seboreu alebo psoriazu? Len sa tak zamyslam...

simsalabim
Včera o 19:58

Ak myslis pityriasis versicolor (farebne flaky), to prenosne nie je.

anonym_d09747
Včera o 21:28
@anonym_6d3da4

Neviem, ako vyzera plesen na rukach? Myslis chrbat (akoze vrch ruk), alebo ma plesen na rukach a vzadu na chrbte???
A ja neviem, co by to muselo byt, aby mal viditelnu plesen (mykozu) takto zanedbanu, ze by mu to rasilo ako dake huby z koze, hlavne na takychro miestach? Nema to skor daky ekzem, seboreu alebo psoriazu? Len sa tak zamyslam...

@anonym_6d3da4 neraší to ako žiadne huby, tiež som mala jednu dobu pleseň na chrbte, konkrétne na ramenách a sú to len také tmavšie fliačky ... autorka, ako prvú pomoc kúpte v lekárni Solfatan a nech si spraví kúpeľ

anonym_ee59cf
Včera o 21:49
@anonym_6d3da4

@anonym_6d3da4 pleseň napr. na nohách vyzerá ako olupujúca sa koža.
Tebe niečo raší,ale inde...