Je pleseň prenosná pri dotyku alebo pohlavnom styku?
Dobry den priatela mam noveho pracuje v teple ale vidim ze ma plesen na chrbte rukach , mam taku otazku ked by ma chyta rukami alebo pohlavn styk máme nevie to namna pozanášať nie je to prenosné? Myslim ze tu plesen ma z tepla, ide dr o dva dni objednany. Ale dovtedy mam cudne stavy aby mi to nejak nezaniesol nepreniesol :/ je to prenosne asi vsak
Jeeežiši, asi sa to prenieslo aj na mozog. Prečítala si si po sebe text, ktorý si napísala? Alebo máš 11 rokov?
Neviem, ako vyzera plesen na rukach? Myslis chrbat (akoze vrch ruk), alebo ma plesen na rukach a vzadu na chrbte???
A ja neviem, co by to muselo byt, aby mal viditelnu plesen (mykozu) takto zanedbanu, ze by mu to rasilo ako dake huby z koze, hlavne na takychro miestach? Nema to skor daky ekzem, seboreu alebo psoriazu? Len sa tak zamyslam...
Neviem, ako vyzera plesen na rukach? Myslis chrbat (akoze vrch ruk), alebo ma plesen na rukach a vzadu na chrbte???
A ja neviem, co by to muselo byt, aby mal viditelnu plesen (mykozu) takto zanedbanu, ze by mu to rasilo ako dake huby z koze, hlavne na takychro miestach? Nema to skor daky ekzem, seboreu alebo psoriazu? Len sa tak zamyslam...
@anonym_6d3da4 neraší to ako žiadne huby, tiež som mala jednu dobu pleseň na chrbte, konkrétne na ramenách a sú to len také tmavšie fliačky ... autorka, ako prvú pomoc kúpte v lekárni Solfatan a nech si spraví kúpeľ
@anonym_6d3da4 pleseň napr. na nohách vyzerá ako olupujúca sa koža.
Tebe niečo raší,ale inde...

@anonym_autor pozicaj mu canesten ved. Ano plesen sa kraaaasne prenasa