Je Pyridoxine vhodný pre 4-ročné dieťa?
Ahojte. Prosím vás, dostala som typ pre syna ktorý je úplne slabý jedák.....ze tieto tbl dosť pomáhajú..dávam mu b komplex asi 2 mes. Ale nevidím zmenu .....by som skúsila tieto tbl ale neviem ...ďakujem
@lubina lebo po b komplex nevidím žiadnu zmenu a že by som to vymenila
Pyridoxín je vitamín skupiny B, ktorý v Bekomplexe už obsiahnutý. Všeobecne sa hovorí, že Bekomplex by mal posilniť chuť do jedla, alebo Pangamin-kvasnice. Nepoznám však človeka, ktorému by to aj reálne pomohlo. Ak syn nie je doslova vychudnutý a nemá zlé prospievanie, nesilila by som to.
Skus rybi olej. Mna ale ani ten v detstve nerozjedol.
Užívam už pár rokov pyridoxin na odporúčanie hematológa. Ale teda nezaznamenala som,že by som priberala,alebo mala väčšiu chuť do jedla
Zbytočne budeš meniť. Pyridoxín už podávaš v B-komplexe.
Má syn zistenú príčinu nechutenstva?
v tej vymene nie je velky zmysel, kedze je to tiez vit.B. Nasa starsia tiez bola nejedak, a stale v podstate je, aj ked sa to zlepsilo. Ale zlepsenie prislo az v puberte. Skusali sme vsetko mozne, proste jedla malo, ale dr. povedala, ze ak prospieva a nie je chora, slaba, tak ze proste jej to staci, ze su aj take deti. Ale chapem, ze ta to trapi. Treba len sledovat, ci syn rastie ako ma, aj ked vaha bude nizsia. A ci nie je chory, slaby.Drzim palce
Moja brala od 2,5 prydoxin dhodobo odporucili mi ho koli histaminu. Ale jedackA boola rovnaka. Ona jedla vela aj bez neho a rovnako s nim
Pyridoxin ani B vitaminy celkovo neovplyvňujú chuť do jedla.
@patka06 nemá..on malička je slabý jedak
@lubina ma 101 cm a 13.5 kg ..v aprilii ide mat 4 roky ...chodíme aj na endo kvôli tomu, že by mal byt o čosi vyšší ale nie je to hrozne dr povedala...ale jasne ze ma to trápi ako mamu ze malo papa :(
Moze slabo jest aj, ak ma intolerancie. Lepok, mlieko atd. Vtedy deti menej rastu a priberaju. Stolicu ma dobru? Nemava hnacky alebo zapchy?
@ciernysokol mame všetky vyšetrenia nemá žiadnu intoleranciu, kaka pravidelne 1-2x denne 🙂
Ja som kupovala pre syna bevitko ale nemalo to ziadny efekt. Potom v inej lekarni som kupila bkomplex v kvapkach aj s kys. Listovou a este niecim pre lepsie vstrebavanie a lepsie teraz papa. Tak skuste iny bkomplex

pyridoxin je vitamin B6, cize ak mu davas B-komplex, tak preco to chces menit?