Je reflux u detí nebezpečný, ak sa dusia?
Je normlane ked ma dieta reflux ze sa aj dusi stým ja som sa veľmi zľakla moze to máš kvôli tomu prosím porad té mi čo mám robiť
@sofinka0943 načo zakladáš ďalšiu diskusiu, si kompletná? decko sa necháva aj hore znaky odgrgnúť poriadne, nie ho nechať ležať s plným bruchom, a potom je tu lekár, poradňa, ak nevieš čo je to 👉👉👉
@sofinka0943 po kazdom jedle odgrgnuť, ano je to možne, keď sa vracia obsah žalúdka do pusy, tak sa môže aj zadusiť
mala moja dcéra. Aj RZP bola niekoľko krát. Nakoniec sme skončili v nemocnici na gastre. Lenže, na termín sme čakali niekoĺko mesiacov a keď mala dcéra krátko pred prvým rokom - stav a zlepšil.
Pomáha aj keď malinké spí že ma hlavičku vyššie. Určite na najbližšej poradni spomeň pediatrovi že tento problém máte.
ako stare mas dieta? podla mna vie uplne kazdy, ze dat dieta odgrgnut po kazdom jedle je bezna vec. na to nemusis byt ani odbornicka, aby ti take nieco doslo. 🙈
Nedavat lezat, ale toto ma vidiet lekar. Niektore deti potrebuju speci vysetrenie a lieky. Niektore NG sondu a az ked sa pride na to, co je zle, tak daju sondu von. Toto je rozne, naozaj zajdi za lekarom, alebo priamo do nemocky
ako stare mas dieta? podla mna vie uplne kazdy, ze dat dieta odgrgnut po kazdom jedle je bezna vec. na to nemusis byt ani odbornicka, aby ti take nieco doslo. 🙈
@timetotime toto ked je silny reflux nepomaha, tam to ide von aj po 3 hodinach. Moze to byt dost narocne.

Ist za lekarom? 🤷