Je šanca, že sa deti nakazia od netere?
Pred piatimi dňami to je 29.10 bola u nás neter včera jej
vyšiel pozitívny test,hneď sme testovali deti a tie sú negatívne je šanca ze keď sme snou boli ešte este nebola nakazena ako teraz postupovat,deti som nehala preistotu doma tieto dva dni a urcite pojdrme v nedelu este na AGtesty.
Prakticky si nemusela deti nechavat doma, kedze boli v styku s pozitivnym pred viac ako dvomi dnami. V karantene ostavaju ti, ktori boli v priamom kontakte s pozitivnym 2 dni pred vysledkom jeho pizitivneho testu.
@radka31179 keby bola 5 dňami infekčná a nakazila vás, už by ste zrejme mali príznaky...ja by som ani deti doma nenechávala, iba ak by sa im prejavili príznaky
@alexandra2468 bola iba trochu soplava inak nic
@radka31179 tak ja si myslím, že už bola infekčná, keď u vás bola teda.
Cez korona gov sa môžte objednať na pcr. Nechoďte zbytočne v nedeľu na antigén.
@alexandra2468 ale potom od soboty bola u svojho otca a ten sa tiez vcera testoval a bol negativny
Pokial nam nic nebude nestaci ist v nedeľu na AG testy?
@radka31179 jej otec bol na pcr, či antigén.
Samozrejme ste to nemuseli chytiť. ak budete celá rodina bezpríznaková, tak ste to asi nechytili no.
Mojim svokrovcom vyšiel antigén pozitívny až keď mali silné príznaky, pcr mali pozitívny skôr.
Otestovala by som ich ešte neskôr. Mohli sa nakaziť, nemuseli. Nemusia sa nakaziť vsetci, ktori boli v kontakte s pozitívnym.
Aj manžel bol v práci v kontakte s kolegom a.asi 3 ja neskôr pozitívny, zvyšok nie.
moje krsňa - v piatok sa nakazila od svojho bratranca /obaja očkovaní/ v sobotu bol s ňou môj syn, od pondelka mala príznaky, v stredu vyšla PCR pozitívna. syna som objednala na pcr, bol testovaný v piatok a bol negatívny
@radka31179 nedavaj ich zatial do skoly, mozu to rozniest. Podla mna ten postup, ktory si zvolila je spravny. 5 dni je priemerna inkubacna doba, moze byt aj dlhsia. Ked im do 2-3 dni nic nebude tak si myslim, ze to nedostali. Na ten antigen by som ich este vzala aj keby nemali priznaky.
@radka31179 Ag zo skúseností nezachyti koľkokrát akútnu fázu, nechápem prečo
Keď chceš kľud objednaj ju na pcr máte to v tom prípade zadarmo a riadnu istotu
Ludia uz pochopte ze antigen pri bezpriznkovom je najhorsia volba. Sak sa prihlaste na pcr budete to mat zadarmo a na istotu. Pri antigene zalatite. Aje len 30% sanca ze to zachyti

@radka31179 nemusela byť nakazená ešte a keby aj bola, nemusela byť ešte infekčná.
Mala už príznaky, keď bola u vás?