icon

Je správanie mojej dcéry znakom autizmu?

Včera o 18:53

myslíte že je toto prejav autizmu ? dcéra behala teraz hodinu a pol za robotickým vysávačom pritom sa pocikala aj pokakala bolo jej to jedno nie a nie ju utisit až som musela ju zobrať hore do spálne dať jej nasilu mlieko a zaspala do 4 minút ona v tomto nemá žiadnu mieru a toto robí celý deň kričí a kričí hádže veci keď jej nedovolíme a priamo keď jej zakážeme ešte to naschvál zhodí a toto robím za nou cele dni už som vystavená z toho zrelá na prášky

Strana
z2
anonym_1b528e
Dnes o 08:47

ked lisrs hlbšie ano uz sa to viac podoba na PAS, treba aby ju videl odbornik a hlavne okrem pas rieste aj NKS u klinickeho logopeda, kym dostanete termin chvilu to potrva, drzim palceky

annak14
Dnes o 09:23
@anonym_70f3b4

Vies, ze ked to napises raz, tak si to vieme precitat vsetci. A vies, ze existuju aj bodky a ciarky? A co robis ty ked ma jedy a vrieska?

@anonym_70f3b4 a vies , ze si trapna ? Ked nevies poradit, nechaj ludi zit, alebo chod mudrovat do inej temy a nechaj matku , ktora ma ine problemy ako ciarky bodky na pokoji. Dakujem

anonym_d0126e
Dnes o 09:24
@anonym_70f3b4

@anonym_d0126e ty si trapka. Ja na rozdiel.od autorky nepisem vetu na 30 riadkov a viem si vychovat vlastne deti.

@anonym_70f3b4 Pani múdra, toto s výchovou nemá nič spoločné. Dieťa má s veľkou pravdepodobnosťou diagnózu, takže neviň z týchto prejavov mamu, nezaslúži si to. Zaslúži si obdiv.

anonym_d0126e
Dnes o 09:25
@annak14

@anonym_70f3b4 a vies , ze si trapna ? Ked nevies poradit, nechaj ludi zit, alebo chod mudrovat do inej temy a nechaj matku , ktora ma ine problemy ako ciarky bodky na pokoji. Dakujem

@annak14 Veď ona sama neovláda, kam má písať čiarky a ide tu poučovať autorku. 🤦 A ešte zabila, že ma nevychovane dieťa. 🤦

Strana
z2