Je to alergia alebo uštipnutie?
Dobry večer.Citala som aj diskusie no nenasla som nic podobne nam .Dcerka raz za tyzden je akoby pokusana ,ale ja spim prinej a ja nič.Moze to byť alergia?.
@mauduska kiahne uz mala davno.No napadlo ma ci to nemoze byt alergia na jedlo teraz jedla vela mandariniek aj banany
@trojnasobnamama ja si tiež myslím,že je dostipana. Skús napísať do skupiny Zdravotníci na MK.
@trojnasobnamama Podľa mňa to neni alergia. Ja som alergická na kiwi, a väčšinou sa alergia na ovocie prejaví svrbením, vyhadzanim úst.
@trojnasobnamama moja takto zareagovala na ploštice a stipali len dcérku a mala ich vo svojej drevenej postieľke
@trojnasobnamama plostice nezvyknú chodit pod oblečenie, hryzu na odkrytych častiach tela...
@whatever1 ja som tetaz citala aj toto a podla toho by to nemala byt plostica ,ale teda neviem.
@whatever1 ja viem že nie ale moja dcéra nemala štípance od ploštice ale jednoducho mala takú alergickú reakciu ako keby na nejakú potravinu zareagovala celé tele vyhadzane
@andrejka1974 aha rozumiem.Dnes som zas vsetko prekutrala vycitila nikde nic som nenasla uvidime ako dalej.Dakujem mam z toho uz nocne mory.
Ahojte nakoniec to bola alergicka reakcia na citrusy.Vynechala som ich a uz viac ziadna vyražka😀

Prekutrala som postele rosty no ziadnu haveď som nenašla.