Je to alergická reakcia u bábätka?
Dobrý deň, 5m babatko - či myslite že to je ? Alergická reakcia ? Alebo potnicky? Boli sme na plávaní (slaná voda, už sme tam pred tým boli a žiadna reakcia) po plávaní nemal nič, potom jedol prikrm (batat už 3 deň po sebe) a boo v nosiči kde sa spotil. Na chrbte ani tvsricke nemá nič, len tak ako na fotke. Ďakujem
@anonym_autor mala to aj moja menej a alergia to nebola. Neviem
Vyzerá to na nejakú alergickú reakciu ale ja by som šla k Dr
To áno, jednoznačne lekár a dnes ho sledovať
Keď píšeš že sa spotil v nosiči - ty nemáš nejakú novú voňavku, prach na pranie, polyesterové tričko, deodorant, ... niečo, čo by mu cez spotené bruško prešlo na kožu? To by mi dávalo zmysel, keď to nikde inde nie je..
Keď píšeš že sa spotil v nosiči - ty nemáš nejakú novú voňavku, prach na pranie, polyesterové tričko, deodorant, ... niečo, čo by mu cez spotené bruško prešlo na kožu? To by mi dávalo zmysel, keď to nikde inde nie je..
@mauduska vôbec nič nove, stále to iste, vonavku nepoužívam, tričko som na sebe už mala pár krát a periem vždy v tom istom 🫣
Za mňa ABKM, treba zmenu mlieka a antihistaminiká, kupele v hypermangane a natierať napr. Bioderma atoderm a tak isto aj kúpať v tej znacke
Za mňa ABKM, treba zmenu mlieka a antihistaminiká, kupele v hypermangane a natierať napr. Bioderma atoderm a tak isto aj kúpať v tej znacke
@danielahamar abkm z ničoho nič ? Od narodenia pijem mlieko jem mliečne výrobky a že by to bolo až teraz ?

Alergia🫣