icon

Je to bradavica alebo kurie oko?

karmenka123
12. nov 2025

Je toto bradavica alebo kurie oko ? Malí to má. Večer keď som ho dávala do pyžama tak som si to všimla. Ak je to niečo s toho tak čo pomáha na to aby to zmyzlo. Podotýkam malí bude mať v decembri 5 rokov.

Je to bradavica alebo kurie oko?
zuzinka888
13. nov 2025

Zla fotka - ale za mna kurie oko

katkaseiner
13. nov 2025

Bradavica ma v strede take akoby kratucke vlasky tmave ktore su akoby korienkom - tie treba vytiahnut pinzetou. Za mna je to tiez kurie oko

dahra
13. nov 2025

@karmenka123 - duofilm mi na to pomohol.ale trvá to dlho, aj niekoľko týždňov natieranie. Na nohách bežné. Mala som aj bradavicu pri necháte na prstenníku. Tu som si niekoľko dní, raz za 24 hod. Natrela. Potom asi 2-3 dní pauza. Natrela krémom. Vyschnutá koža sa odlupla a znovu som nátierala duofilm pár dní a tak dookola.

martinmmartin
13. nov 2025

pozri sa na ryhy odtlackou prstov - ak idu nerusene cez to tak je to "tvoje" cize kurie oko. Ak to ryhy obchadzaju tak je to bradavica

lasona
13. nov 2025

Z fotky nič nevidieť. Bradavica je virusovo, kurie oko tlakom spôsobené. Ak to ma hlavičku pripominajucu karfiol a cierne bodky, tak je to bradavica. Ovšem môže byť na tom nanos hyperkeratozy, cize mozno to ťažko určiť. Kurie oko treba vyzerať, a zmeniť to, prečo sa tvori( zla obuv, uzka obuv....)bradavicu treba bud vypáliť u kožnej, aplikovať napr. Koloidné striebro, spirularin...a podobne...ale z fotky absolútne nič nevidiet

karmenka123
autor
13. nov 2025
sweet20
13. nov 2025
@karmenka123

@karmenka123 kurie oko

sweet20
13. nov 2025
@karmenka123

@karmenka123 moze to byt od palcov, obuvy, chodze...

lasona
13. nov 2025
@karmenka123

@karmenka123 fotka je lepšia, prikláňam sa skôr ze je to kurie oko. Na fotke vidieť ako prsty na seba su príliš natlačené. Nevhodná, uzka obuv, male ponožky, nosenie siloniek.....