Je to jačmeň na oku?
Ahojte chcem sa spýtať či podľa vás vyzerá toto ako jačmeň alebo nábeh na jačmeň neviem… poprípade či máte stym skúsenosti a čo ste používali nato.. dokonca týždňa ideme aj ku lekárovi
Krpček ma 10 mesiacov

Vyzerá to ako jačmeň, uvidíš či to bude ďalej opúchať. Nám sa osvedčil kamilkový obklad 3 x do dňa (teplý kamilkový obklad myslím) a potom nám doktorka predpísala kvapky a masť + ten teplý obklad.
Je to jačmeň, ideálne by bolo, keby poriadne vykvasil, potom sa dá vytlačiť. Ak by sa dieťa bránilo zubami nechtami, tak k očnému.
Je to nepríjemné, svojho času sa mi to stalo 2 alebo 3 krát, neviem ani prečo, ksicht si umývam pravidelne a nie iba tak, že sa ofŕkam pár kvapkami.
Je to jačmeň, ideálne by bolo, keby poriadne vykvasil, potom sa dá vytlačiť. Ak by sa dieťa bránilo zubami nechtami, tak k očnému.
Je to nepríjemné, svojho času sa mi to stalo 2 alebo 3 krát, neviem ani prečo, ksicht si umývam pravidelne a nie iba tak, že sa ofŕkam pár kvapkami.
@sevrin prepanakrala,to co píšeš...jačmen sa nikdy nevytlača a doma uz vôbec nie,vyrobi infekciu a dozivotnú značku na viečku a vystresuje dieťa...aj na očnom sa to rieši inak ako vytlacanim
Autorka,toto môze byt jacmen,ale aj cysta či iný utvar,treba ist na očnu amb.pre adekvatnu lokalnu atb liecbu,pracujem s očami

Daj foto to komentara.nech sa to da zväčšiť