Je to podľa vás ekzém?
My mame to iste,uz sme boli na testy cakame na vysledky,je to urcite exem,mal to aj mladsi syn. Nam uplne super pomaha sudocrem.
neni to dobre vidno ale podobne mala susedina mala naxrukavh blizko laktov ..a nakoniec je to seborea 😶 Takze..moze yo byt rozne ..kde vsade to ma?
.ak ju ti svrbi rsk atopicky..ale ak nid cokolvek ine..od reakcie na potraviny az pobtu seboreu.
Najprv treba zistit co to je. Lebo atopicky ide z criev a tam zreba gastro vysetrenie a testy alergii tam.je vacsinou problem mlieko a ine potraviny. Drzim palce
Nam nepomahalo nic ani sudocrem a gafrova mast ☹ na kozne sme nesli kedze som iba kojila takze stravou to nebolo. Super nam pomohlo more.
Všetky maste to len zjemní a, ale nezahpja, ekzém je predzvesťou alergie a to ak bude alergia na niečo tak potom sa všetko ukáže na pokožke. Moje deti sa už narodili alergiou a presne to takto začínalo.
vyskúšajte Psorioderm krémiky 🙂 sensitive pre dieťa mne to poradil pre syna doktor 🙂
Dobry den , mame 7tyzdnov malinka je dojcena...uz 2hy den mame taketo potnicky alebo ekzem...vsetko pouzivame ako doteraz aj plienky aj kozmetiku, stravu ja nemenim kedze kojim...doktorka nam ju nevidela po telefone ze jej to mam natierat ciernym alebo repikovym cajom...
Dost to ma cervene ...az ako keby zapalene make fliacky aj s pupAcikmi...neviem ani ci ju to svrbi..nesuucha sa o perinku, nedriape si to..nepostrehla som zeby bola nespokojna..neviem ci to zabera s tym cajom...len sa chcem spytat ci u nejakeho babetka sa vyskytlo nieco podobne...kolko to trvalo
Dakujem
@jakubickovasimona riadny ekzemik. Treba dať pozor na ten repik, je alrgizujuci. Radšej by som volila borovú vodu - obklady robiť. Natierať neopytiol.
@jakubickovasimona no riadny ekzém má drobček. S ekzémom je to na dlhšie a vplýva na to veľmi veľa faktorov, bacha na stravu hlavne keď tak pekne dojčíte. Čo by som tiež ešte odprúčala a stojí za úvahu je porozmýšľajte v čom a ako periete - preto vás pozývam k nám do skupinky https://www.modrykonik.sk/group/9636/ kde si môžete prečítať ako aj také obyčajné pranie má na toto vplyv a že "sensitive" nemusí byť vždy sensitive...

Asi je to ekzem ☹ my sme mali atopicky a na ten nam zabral iba Fucidin H . Ale vy skusaj modru indulonu ta je super.