icon

Je to znamienko na palci dieťaťa?

Včera o 18:25

Ahojte prosím Vás v piatok idem s malým ku kožnej, včera som si všimla u syna na palci na nohe (šľapaj) toto… neviem, či je to znamienko tak sa informujem tu, či náhodou nemá vaše dieťa niečo podobné alebo ste sa s tým náhodou nestretli… ďakujem

Je to znamienko na palci dieťaťa?
lenka7477
Včera o 18:37

To s týmto ideš na kožné ? Podľa veľkosti palca ide o väčšie dieťa ... To tak chorobne sleduješ každý fliačik ?

reela
Včera o 18:43

Vyzera ako neskodne znamienko

autor
Včera o 18:47
@reela

Vyzera ako neskodne znamienko

@reela mňa len zarazilo to miesto … a či s tým nebudú problémy ak by sa odieralo… či s tým mal niekto skúsenosť …samozrejme znamienka môžu vzniknúť všade kde je koža …ďakujem za odpoveď

sisska96
Včera o 18:58

Asi . No neviem kde je problém, ak nie sú ťažkosti

anonym_ea8570
Včera o 19:44

@anonym_autor Skôr to vyzerá ako krvná podliatina, niečo, ako modrina. Počkaj mesiac a uvidíš, či to zmizlo. Ak nie, tak potom možno navštíviť kožného. Teraz je to zbytočné utekať s takou prkotinou k lekárovi.

andreatytler
Včera o 23:47

@anonym_autor Je leto. Vela chodime bosi a staci stupit na ostrejsi kamienok a vytvori to takuto modrinu. Pockala by som 1-2 tyzdne ci to nezmizne.

weronika171717
Dnes o 03:21
@anonym_autor

@reela mňa len zarazilo to miesto … a či s tým nebudú problémy ak by sa odieralo… či s tým mal niekto skúsenosť …samozrejme znamienka môžu vzniknúť všade kde je koža …ďakujem za odpoveď

@anonym_autor znamienka na dlaniach a na šľapaji nohy by sa mali vždy odstrániť. Ja som mala na dlani a dali mi ho preč. 😉