Je to znamienko na palci dieťaťa?
Vyzera ako neskodne znamienko
@reela mňa len zarazilo to miesto … a či s tým nebudú problémy ak by sa odieralo… či s tým mal niekto skúsenosť …samozrejme znamienka môžu vzniknúť všade kde je koža …ďakujem za odpoveď
@anonym_autor Skôr to vyzerá ako krvná podliatina, niečo, ako modrina. Počkaj mesiac a uvidíš, či to zmizlo. Ak nie, tak potom možno navštíviť kožného. Teraz je to zbytočné utekať s takou prkotinou k lekárovi.
@anonym_autor Je leto. Vela chodime bosi a staci stupit na ostrejsi kamienok a vytvori to takuto modrinu. Pockala by som 1-2 tyzdne ci to nezmizne.
@reela mňa len zarazilo to miesto … a či s tým nebudú problémy ak by sa odieralo… či s tým mal niekto skúsenosť …samozrejme znamienka môžu vzniknúť všade kde je koža …ďakujem za odpoveď
@anonym_autor znamienka na dlaniach a na šľapaji nohy by sa mali vždy odstrániť. Ja som mala na dlani a dali mi ho preč. 😉
@anonym_autor
Takéto úzkostlivé sledovanie dieťaťa je choré. Radosť takýchto stretnúť u lekára. Zbytočne zdržovať kožného týmto.
ahoj, moja dcéra ma také na pršteku na ruke.. nemení sa, ale kožný aj tak vyžaduje kontrolu každého pol roka.. takže nič úzkostlivé mi na tom nepríde, ak to skontroluje lekár..
@anonym_autor
Takéto úzkostlivé sledovanie dieťaťa je choré. Radosť takýchto stretnúť u lekára. Zbytočne zdržovať kožného týmto.
@anonym_cf8b63 Kožný sa len poteší. On je platený podľa výkonov, takže kľudne predpíše kontroly aj každého pol roka a vykáže vo faktúre s poisťovňou. A pokiaľ je to bez zmluvy s poisťovňou, tak si to zaplatí pacient.

To s týmto ideš na kožné ? Podľa veľkosti palca ide o väčšie dieťa ... To tak chorobne sleduješ každý fliačik ?