my sme mávali stolicu rôznu, hlavne kým bola kombinácia aj mat.mlieko aj umelé takže neviem no.. ale tú krv by som určite riešila
určite treba zájsť za lekárkou nech urobí testy toto nie je ok
@zuzkac2711 malý ma len 6 dní, bola tu sestrička z porodnice, suseda, tak povedala, že je to ok, ze to sa aj obličky vyčistuju a ze to nie je krv ale taka oranžová prímes
@felicita027 myslis ze ani pri 6 dňovom bábätku to nie je ok?
tak na fotke to kúsok vyzerá ako krv ale je možné, že fotka skresľuje farby. Krv nie je normálna ani pri novorodencovi ale ak je to skôr do oranžova tak to nie je krv.
Tak asi ide hlavne o tú krv, tak si to v úvode napísala. Ak to krv nie je, potom by to mohlo byť ok na 6 dní.
takúto stolicu sme mali pri alergii na BKM. Stolica kyslo páchla a menili sme stále plienky, kakal niekoľko krát denne. neskor sa pridala aj krv. malý mal 1 mesiac, ked to zacalo. POdla mna treba zájst k lekárke. Aj ked tak malému bábu je mozno aj robit zbytocne testy, nakoľko aj keby bol alergický na BKM este sa mu netvoria protilatky, nemusi sa to zobrazit, co bol aj nas pripad. V tomto pripade sa potom robi eliminacny test, vyluci sa komplet BKM - podava sa mlieko iba s natravenou bielkovinou, a ak sa stav zlepsi jedna sa o alergiu na BKM.
dievcatko? moze byt aj kusok krvi v prvych dnoch

Toto určite nie je stolica ok. My sme s takouto skončili na gastre ako Alergia na BKM. Ale to už mala malá 7 mesiacov. Určite by som vyhľadala lekársku pomoc a aspoň na konzultáciu lebo ja tam vidím aj prímes čerstvej krvi. Koľko má dní bábätko? Ako stolica zelená býva tzv. hladová ale toto nie je pekné.