icon

Je toto sarlach?

Dnes o 10:41

Je to malinovy jazyk? Ci jazyk pri chorobe? Bo mame doma superchripku..🤔

autor
Dnes o 10:42
tibor79
Dnes o 10:50
@anonym_autor

@anonym_autor treba k lekárovi, ak sú aj horúčky a problem s prehltamim. O šarlachu viem svoje. U lekára máš istotu.

autor
Dnes o 10:52
@tibor79

@anonym_autor treba k lekárovi, ak sú aj horúčky a problem s prehltamim. O šarlachu viem svoje. U lekára máš istotu.

@tibor79 ma 40tky, hrdlo ho neboli, pri prehltani sa nestazuje.

autor
Dnes o 10:52
@tibor79

@tibor79 dr povedala, prist na 4.den choroby..

anonym_aa572e
Dnes o 10:57

Ak neboli hrdlo tak isto nejde o sarlach

sisska96
Dnes o 11:05

brrrrrr🙈

autor
Dnes o 11:06
@anonym_aa572e

Ak neboli hrdlo tak isto nejde o sarlach

@anonym_aa572e tiez si myslim.ma rovnaky priebeh ako ja. 1den hrdlo, pokasliavanie, horucky, vlhky kasel. Ja mam chripku.

anonym_ff3cf9
Dnes o 11:06

nie, toto je povlak nie malinový jazyk

tibor79
Dnes o 11:12
@anonym_autor

@tibor79 ma 40tky, hrdlo ho neboli, pri prehltani sa nestazuje.

@anonym_autor keby mal šarlach, má veľký problém prehltať. Tak pravdepodobne niečo iné

autor
Dnes o 11:12
@tibor79

@anonym_autor keby mal šarlach, má veľký problém prehltať. Tak pravdepodobne niečo iné

@tibor79 superchripka.dakujem.

autor
Dnes o 11:13
@anonym_ff3cf9

nie, toto je povlak nie malinový jazyk

@anonym_ff3cf9 povlak z choroby? Dakujem.

oriesocek
Dnes o 11:14

nase mali uz sarlachovu angínu po 3x, ale jazyk mali uplne iný - taky malinový... pozri si na googli - to je dost typicky pri sarlachovej angíne a hrdlo ich bolelo velmi.

katica312
Dnes o 11:26

@anonym_autor aktuálne sa trápime s chrípkou tiež a dcéra má rovnaký jazyk tiež ma napadol šarlach ale vôbec sa nesťažuje na bolesť a ani ho nemá červené keďže si dá pozrieť.

anonym_1ea593
Dnes o 11:28

na šarlach to nevyzerá, len biely povlak na jazyku

kiki68
Dnes o 11:28
@anonym_autor

@anonym_autor nie pri sarlachu je malinovy jazyk, Toto je infekcia, ak je vysyp, tak k lekarovi. Alebo na infekcnu pohotovost. Ale volajte vopred. Podla mna najskor chripka co je teraz s horuckami

kiki68
Dnes o 11:29

Sarlach ma tiez typicky vysyp po tele, zacina to trupom

autor
Dnes o 11:34
@katica312

@anonym_autor aktuálne sa trápime s chrípkou tiež a dcéra má rovnaký jazyk tiež ma napadol šarlach ale vôbec sa nesťažuje na bolesť a ani ho nemá červené keďže si dá pozrieť.

@katica312 tak to je z choroby.z chripky.dakujem

autor
Dnes o 11:34
@kiki68

Sarlach ma tiez typicky vysyp po tele, zacina to trupom

@kiki68 vysyp nema

autor
Dnes o 11:35
@kiki68

@anonym_autor nie pri sarlachu je malinovy jazyk, Toto je infekcia, ak je vysyp, tak k lekarovi. Alebo na infekcnu pohotovost. Ale volajte vopred. Podla mna najskor chripka co je teraz s horuckami

@kiki68 inak sme mali stre.pyogenesa 2x a nikdy sme nemali malin.jazyk, ani vysyp.len horucky, bolest hrdla a kasel😅

anonym_5b2b16
Dnes o 11:37
@anonym_autor

@anonym_aa572e tiez si myslim.ma rovnaky priebeh ako ja. 1den hrdlo, pokasliavanie, horucky, vlhky kasel. Ja mam chripku.

@anonym_autor Moja vracala.. sli sme k dr., pozera na nu, spravim radsej sarlachovy test. A potvrdil sa... A to sme mysleli, ze schytala brusnu virozu. Lebo vracala cely vecer. Na hrdlo sa nestazovala...

tibor79
Dnes o 11:41
@anonym_autor

@kiki68 inak sme mali stre.pyogenesa 2x a nikdy sme nemali malin.jazyk, ani vysyp.len horucky, bolest hrdla a kasel😅

@anonym_autor môj mal str.pyogenes viackrát. Začalo šarlachom, potom angíny ale tie posledne nemal ani horúčku už. Ťažko diagnostikovať, len sterom. Oveľa, oveľa horšie ako chrípka, covid a pod. 😞. Zlá, neskorá liečba a následky môžu byť na celý život.

kiki68
Dnes o 12:43
@anonym_autor

@anonym_autor ako potom to je ten lahky priebeh, ja som mala ako dieta sarlach a hned bol vysyp a ten typicky jazyk, 3 tyzdne na infekcnom v tych casoch. Ked mate dojem, ze je to ono, tak to musite hlasit vopred lekarovi, tiez skolke/ skole, nakolko vsetky tehotne z personalu a aj rodicov musia vediet, ze je moznost to dostat.

kiki68
Dnes o 12:44

Ja som mala tento jazyk pri chripke, tiez ma velmi bolelo hrdlo, ale angina to nebola. Celkovo som sa mesiac z toho dostavala

anonym_4c1ce5
Dnes o 12:52
@anonym_autor

@anonym_autor za mna nie apson my sme mali uplne iné usta

autor
Dnes o 17:17
@kiki68

Ja som mala tento jazyk pri chripke, tiez ma velmi bolelo hrdlo, ale angina to nebola. Celkovo som sa mesiac z toho dostavala

@kiki68 parada😞mame hrdlove hloenove kasle
Inhalujeme
Uz je bez teploty.trvala 2,5dna.u mna 1den🙏🙏🙏🍀

autor
Dnes o 17:18
@kiki68

@anonym_autor ako potom to je ten lahky priebeh, ja som mala ako dieta sarlach a hned bol vysyp a ten typicky jazyk, 3 tyzdne na infekcnom v tych casoch. Ked mate dojem, ze je to ono, tak to musite hlasit vopred lekarovi, tiez skolke/ skole, nakolko vsetky tehotne z personalu a aj rodicov musia vediet, ze je moznost to dostat.

@kiki68 zalezi od imunity. My sa dopujeme preventivne..syn je nejedak a ja pracujem v dets.kolektive..