Je toto sarlach?
Je to malinovy jazyk? Ci jazyk pri chorobe? Bo mame doma superchripku..🤔

@anonym_autor treba k lekárovi, ak sú aj horúčky a problem s prehltamim. O šarlachu viem svoje. U lekára máš istotu.
@anonym_autor treba k lekárovi, ak sú aj horúčky a problem s prehltamim. O šarlachu viem svoje. U lekára máš istotu.
@tibor79 ma 40tky, hrdlo ho neboli, pri prehltani sa nestazuje.
@tibor79 dr povedala, prist na 4.den choroby..
Ak neboli hrdlo tak isto nejde o sarlach
brrrrrr🙈
Ak neboli hrdlo tak isto nejde o sarlach
@anonym_aa572e tiez si myslim.ma rovnaky priebeh ako ja. 1den hrdlo, pokasliavanie, horucky, vlhky kasel. Ja mam chripku.
nie, toto je povlak nie malinový jazyk
@anonym_autor keby mal šarlach, má veľký problém prehltať. Tak pravdepodobne niečo iné
@tibor79 superchripka.dakujem.
nie, toto je povlak nie malinový jazyk
@anonym_ff3cf9 povlak z choroby? Dakujem.
nase mali uz sarlachovu angínu po 3x, ale jazyk mali uplne iný - taky malinový... pozri si na googli - to je dost typicky pri sarlachovej angíne a hrdlo ich bolelo velmi.
@anonym_autor aktuálne sa trápime s chrípkou tiež a dcéra má rovnaký jazyk tiež ma napadol šarlach ale vôbec sa nesťažuje na bolesť a ani ho nemá červené keďže si dá pozrieť.
na šarlach to nevyzerá, len biely povlak na jazyku
@anonym_autor nie pri sarlachu je malinovy jazyk, Toto je infekcia, ak je vysyp, tak k lekarovi. Alebo na infekcnu pohotovost. Ale volajte vopred. Podla mna najskor chripka co je teraz s horuckami
Sarlach ma tiez typicky vysyp po tele, zacina to trupom
@anonym_autor aktuálne sa trápime s chrípkou tiež a dcéra má rovnaký jazyk tiež ma napadol šarlach ale vôbec sa nesťažuje na bolesť a ani ho nemá červené keďže si dá pozrieť.
@katica312 tak to je z choroby.z chripky.dakujem
@anonym_autor nie pri sarlachu je malinovy jazyk, Toto je infekcia, ak je vysyp, tak k lekarovi. Alebo na infekcnu pohotovost. Ale volajte vopred. Podla mna najskor chripka co je teraz s horuckami
@kiki68 inak sme mali stre.pyogenesa 2x a nikdy sme nemali malin.jazyk, ani vysyp.len horucky, bolest hrdla a kasel😅
@anonym_aa572e tiez si myslim.ma rovnaky priebeh ako ja. 1den hrdlo, pokasliavanie, horucky, vlhky kasel. Ja mam chripku.
@anonym_autor Moja vracala.. sli sme k dr., pozera na nu, spravim radsej sarlachovy test. A potvrdil sa... A to sme mysleli, ze schytala brusnu virozu. Lebo vracala cely vecer. Na hrdlo sa nestazovala...
@kiki68 inak sme mali stre.pyogenesa 2x a nikdy sme nemali malin.jazyk, ani vysyp.len horucky, bolest hrdla a kasel😅
@anonym_autor môj mal str.pyogenes viackrát. Začalo šarlachom, potom angíny ale tie posledne nemal ani horúčku už. Ťažko diagnostikovať, len sterom. Oveľa, oveľa horšie ako chrípka, covid a pod. 😞. Zlá, neskorá liečba a následky môžu byť na celý život.
@anonym_autor ako potom to je ten lahky priebeh, ja som mala ako dieta sarlach a hned bol vysyp a ten typicky jazyk, 3 tyzdne na infekcnom v tych casoch. Ked mate dojem, ze je to ono, tak to musite hlasit vopred lekarovi, tiez skolke/ skole, nakolko vsetky tehotne z personalu a aj rodicov musia vediet, ze je moznost to dostat.
Ja som mala tento jazyk pri chripke, tiez ma velmi bolelo hrdlo, ale angina to nebola. Celkovo som sa mesiac z toho dostavala
@anonym_autor za mna nie apson my sme mali uplne iné usta
Ja som mala tento jazyk pri chripke, tiez ma velmi bolelo hrdlo, ale angina to nebola. Celkovo som sa mesiac z toho dostavala
@kiki68 parada😞mame hrdlove hloenove kasle
Inhalujeme
Uz je bez teploty.trvala 2,5dna.u mna 1den🙏🙏🙏🍀
@anonym_autor ako potom to je ten lahky priebeh, ja som mala ako dieta sarlach a hned bol vysyp a ten typicky jazyk, 3 tyzdne na infekcnom v tych casoch. Ked mate dojem, ze je to ono, tak to musite hlasit vopred lekarovi, tiez skolke/ skole, nakolko vsetky tehotne z personalu a aj rodicov musia vediet, ze je moznost to dostat.
@kiki68 zalezi od imunity. My sa dopujeme preventivne..syn je nejedak a ja pracujem v dets.kolektive..