Je u vášho dieťaťa domáca liečba virózy účinná?
Ahojte prosím myslíte že ide o virózu lebo ja vždy ako prvé pri bolesti brucha stresujem so zápalom slepého čreva 🙈
Syn má 4 roky z nedele na pondelok v noci vracal hádam aj 20x ráno išiel k lekárovi ten ale neurobil ani výter ani nič len mu pichol apaurin dal nám nejaké dva čipky na doma proti vracabiu ktoré som ale ani nepoužila keďže už nevracal a kázal kúpil floraliv. V podstate od toho pondelka do stredy synovi akoby nič nebolo ale od včera sa sťažuje na brucho a aj riedko kaká. Dala som mu práve tasectan keďže nič iné doma nemám plus teda ten floraliv dám. Myslíte že ide iba o virózu? Od 5 je hore vraj ho zobudilo brucho ale on tak bežne vstáva teraz len leží že mu je zima ale teda isto je nevyspany on hrozne malo spava. Inak sa najedol a keď zrovna nemá kŕče sa hrá a vyzerá ako by ku nič nebolo. Čo myslíte je to viróza?
@barka1 no snažila som sa dva dni tak dietnejsie aj keď ako naschvál kdesi vyhrabal čokoládu a zjedol nie celú ale mal z nej. No pri stlačení najskôr strašné aukal a potom sa smial neviem on mi to asi sťažuje naschvál 🙈
Presne, dietna chyba po viroze moze sposobit akoby navrat. Mojmu sa to stalo, ked mu manzel navaril tarhonu. Ta by sama o sebe nevadila, ale manzel ju akosi nedovaril a syn az dodatocne povedal, ze bola trvrda. Jeho travenie si s tym neporadilo a isla von, tiez uz po tom, co vyzeral je je ok.

Držal dietu? Ta je dolezita, než sa trávenie da po viroze do poriadku.
Však mu skus postlacat brucho, aby si vylucila slepák.