Je únik stolice pri kašli normálny?
Ahojte, v poslednom čase sa synovi stáva ze pri prdnutí sa trošku aj pokaká. Momentálne je chorý, má kasel môže to mať súvis ?
No úplne v poriadku to nie je. Ak je chorý a má hnačky, tak sa môže stať. Ale ak sa mu to deje pri štandardnej stolici, môže mať oslabený zvierač. U manžela to boli hemoroidy, mal podobný problém.
No 8 ročnému by sa toto už nemalo stavať. Bruško ho nepolieva? Nemá nejaké hnačky? Tráviace ťažkosti?
@pribinak práveže absolútne nič. Ani predtým sa mu to nikdy nestavalo. Teraz posledne len, kakat mu vraj netreba , bruško ho neboli, nič ho neboli a keď sa vykaka má normálnu stolicu nechápem
@ms_green ale on nemá hnačky, stolicu má dobrú. Ani sa na nič nesťažuje, nemá hemeroidy. Nič ho neboli. Ja neviem. Asi sa pôjdem dr opýtať zajtra ráno
Mizno ho dráždia nejaké lieky čo má na kašeľ
Určite to nie je normálne, treba to riešiť s dr
@pribinak nič nové nedávam, čo by už aj predtým nemal .. je to každopádne divné. . Pôjdem zajtra s ním k dr pre istotu
Nemusí mať hneď hemoroidy ale určite bežte k lekárovi.
Nemá aj sopel?
@lauruska1234 skôr hlieny zatecene a nedá sa mu dobre odkaslat ale vyslovene sopel nie
Tak to môže mať z tých hlienov,ako idú do brucha. Môj starší keď ma veľa soplov resp hlienu mu zatekaju a tak si niekedy fukne do trenok 🤷🏻♀️ má mokrý prd to volá ale iba ako vravím, pri hlienoch..
@lauruska1234 áno ? Trošku si ma upokojila. Ale aj tak zbehnem k dr lebo dako mu nechce prejsť ten kašeľ .. od piatku len kašle
U mojej dcery to bol prejav alergie na BKM.
@simsalabim a ako často sa jej to dialo, mala aj iné príznaky ako bolesti bruška atď?
Nemala ziadne ine priznaky.
Z liekov, sirupov etc. u niektorých detí, taktiež, keď sú choré. Netreba sa strachovať.
Prosím ta ako si nakoniec so synom dopadla?
Ako ste prosim dopadli? Dakujem
@kast prešlo mu to.

Syn má 8 rokov