Je únik stolice pri kašli normálny?
Ahojte, v poslednom čase sa synovi stáva ze pri prdnutí sa trošku aj pokaká. Momentálne je chorý, má kasel môže to mať súvis ?
No úplne v poriadku to nie je. Ak je chorý a má hnačky, tak sa môže stať. Ale ak sa mu to deje pri štandardnej stolici, môže mať oslabený zvierač. U manžela to boli hemoroidy, mal podobný problém.
No 8 ročnému by sa toto už nemalo stavať. Bruško ho nepolieva? Nemá nejaké hnačky? Tráviace ťažkosti?
@pribinak práveže absolútne nič. Ani predtým sa mu to nikdy nestavalo. Teraz posledne len, kakat mu vraj netreba , bruško ho neboli, nič ho neboli a keď sa vykaka má normálnu stolicu nechápem
@ms_green ale on nemá hnačky, stolicu má dobrú. Ani sa na nič nesťažuje, nemá hemeroidy. Nič ho neboli. Ja neviem. Asi sa pôjdem dr opýtať zajtra ráno
@pribinak nič nové nedávam, čo by už aj predtým nemal .. je to každopádne divné. . Pôjdem zajtra s ním k dr pre istotu
Tak to môže mať z tých hlienov,ako idú do brucha. Môj starší keď ma veľa soplov resp hlienu mu zatekaju a tak si niekedy fukne do trenok 🤷🏻♀️ má mokrý prd to volá ale iba ako vravím, pri hlienoch..
@lauruska1234 áno ? Trošku si ma upokojila. Ale aj tak zbehnem k dr lebo dako mu nechce prejsť ten kašeľ .. od piatku len kašle
Z liekov, sirupov etc. u niektorých detí, taktiež, keď sú choré. Netreba sa strachovať.

Syn má 8 rokov