icon

Je únik stolice pri kašli normálny?

9. apr 2024

Ahojte, v poslednom čase sa synovi stáva ze pri prdnutí sa trošku aj pokaká. Momentálne je chorý, má kasel môže to mať súvis ?

autor
9. apr 2024

Syn má 8 rokov

ms_green
9. apr 2024

No úplne v poriadku to nie je. Ak je chorý a má hnačky, tak sa môže stať. Ale ak sa mu to deje pri štandardnej stolici, môže mať oslabený zvierač. U manžela to boli hemoroidy, mal podobný problém.

pribinak
9. apr 2024

No 8 ročnému by sa toto už nemalo stavať. Bruško ho nepolieva? Nemá nejaké hnačky? Tráviace ťažkosti?

autor
9. apr 2024

@pribinak práveže absolútne nič. Ani predtým sa mu to nikdy nestavalo. Teraz posledne len, kakat mu vraj netreba , bruško ho neboli, nič ho neboli a keď sa vykaka má normálnu stolicu nechápem

autor
9. apr 2024

@ms_green ale on nemá hnačky, stolicu má dobrú. Ani sa na nič nesťažuje, nemá hemeroidy. Nič ho neboli. Ja neviem. Asi sa pôjdem dr opýtať zajtra ráno

pribinak
9. apr 2024

Mizno ho dráždia nejaké lieky čo má na kašeľ

luliu
9. apr 2024

Určite to nie je normálne, treba to riešiť s dr

autor
9. apr 2024

@pribinak nič nové nedávam, čo by už aj predtým nemal .. je to každopádne divné. . Pôjdem zajtra s ním k dr pre istotu

ms_green
9. apr 2024

Nemusí mať hneď hemoroidy ale určite bežte k lekárovi.

lauruska1234
9. apr 2024

Nemá aj sopel?

autor
9. apr 2024

@lauruska1234 skôr hlieny zatecene a nedá sa mu dobre odkaslat ale vyslovene sopel nie

lauruska1234
9. apr 2024

Tak to môže mať z tých hlienov,ako idú do brucha. Môj starší keď ma veľa soplov resp hlienu mu zatekaju a tak si niekedy fukne do trenok 🤷🏻‍♀️ má mokrý prd to volá ale iba ako vravím, pri hlienoch..

autor
9. apr 2024

@lauruska1234 áno ? Trošku si ma upokojila. Ale aj tak zbehnem k dr lebo dako mu nechce prejsť ten kašeľ .. od piatku len kašle

simsalabim
9. apr 2024

U mojej dcery to bol prejav alergie na BKM.

autor
9. apr 2024

@simsalabim a ako často sa jej to dialo, mala aj iné príznaky ako bolesti bruška atď?

simsalabim
9. apr 2024

Nemala ziadne ine priznaky.

kristik
9. apr 2024

Z liekov, sirupov etc. u niektorých detí, taktiež, keď sú choré. Netreba sa strachovať.

katarina5555
23. jún 2024

Prosím ta ako si nakoniec so synom dopadla?

kast
3. júl 2024

Ako ste prosim dopadli? Dakujem

autor
3. júl 2024

@kast prešlo mu to.