Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    lauruska1234
    2. nov 2019    Čítané 289x

    Persil, ako si so škvrnou poradil 🙂

    Ani mi nenapadlo, že z pomedzi všetkých zapojených mamičiek by som mohla mať také šťastie a vyberú našu domácnosť na testovanie Persil DISCS 4v1. O to väčšia radosť to bola, keď mi prišla správa, že nás vybrali a môžeme testovať. Hneď mi napadlo niekoľko takých bežných škvŕn, ktoré MUSÍM podrobiť testovaniu a napísať recenziu.

    Dostali sme na testovanie Persil DISCS 4v1 univerzálne.

    Osobne nemám rada kombinované veci, prídu mi ani sem, ani tam, proste slabé, lebo chcú byť aj tam, aj tam. Univerzálne prostriedky používam zväčša iba na bielu bielizeň, pretože obsahujú rozjasňovače a môžu vyťahať farbu z oblečenie, takže určite za seba NEodporúčam na čierne! Aj keď už som videla veľa ľudí prať aj čierne v uni pracom prostriedku, ale môže sa stať, že vyšedivejú. Ale to už je na každom. 

    Výhoda oproti farebným DISCS je, že univerzál majú teplotu prania v rozmedzí 20-95°C a farebné iba do 60°C, takže sú vhodné na pranie aj pri vysokých teplotách.

    Dobre je aj vymyslené uzatváranie proti deťom, naozaj, aj ja som mala párkrát problém, dostať sa k tým kapsuliam. Treba naraz zatlačiť dnu vyznačené body a následne nadvihnúť. Sem-tam sa môže stať ako mne, že sa jeden šprajcne a nejde to, ale vždy sa podarilo úspešne dostať k nim 🙂

    Kapsule sú super nadávkované!: na bežné pranie špinavej bielizne vám stačí 1 kapsulu vložiť do práčky do bubnu a následne vložiť bielizeň. Kapsule Persil Discs 4v1 kombinujú štyri sily v jedinej kapsule (1. odstráňovač škvŕn, 2. dlhotrvajúca sviežosť, 3. ochrana vlákien, 4. žiarivosť farieb), tj. nemusíte už ku kapsuliam pridávať ďalšie pracie prostriedky ako sú odstraňovače, aviváž, atď.

    Pri väčšom objeme prádla alebo pri veľmi znečistenom prádle uvádzajú použitie 2 kapsúl (tj. nad 4,5kg prádla), čo môže pranie predražiť - cena za praciu dávku.

    Musím uznať, že kapsule majú aj dobrý tvar a sa aj rýchlo rozpúšťajú, keďže sa mi počas testovania ani 1ks NEzasekol v bubne medzi sklom a bubnom v tesnení, ako sa mi často stávalo pri inej značke. (Samozrejme, toto hrozí iba pri prednom/bokom plnených práčkach a je to veľmi častý jav, ktorý mám odpozorovaný na internete a prečo kapsule nepoužívajú alebo neodporúčajú niektorí spotrebitelia.)

    V teste so škvrnami (komora na odstránenie škvrn) si poradil veľmi dobre, až nadpriemerne, by som povedala, viď foto:

    Upozorňujem, že neboli pri praní použité ďalšie pracie prostriedky ako sú odstraňovače škvrn, aviváž, predpieranie atď. a prala som na svojich obľúbených bežných programoch.

    Áno, detské hovienka (ako som písala v krátkej správe, možno ma zhejtujete, ale patrí to k malým detičkám a aj častý, problém ako ich odstrániť) -  biele body bolo čerstvé a hviezdičkové som nechala 1deň zaschnúť - keď už testujeme tú silu, tak teda poriadne) a ako je vidno na druhej foto, ani stopa po nečistote. Prané 1:40h, 50°C.

    Kuchynské utierky, opäť večný problém v domácnosti, neidentifikovateľné škvrny - mix všetkého možného z kuchyne, vypraté na 70°C, čas si práčka určila sama na zrýchlenom programe.

    Tuto som si dala opäť kako a ešte tu máme pretlak. Pranie klasika 1:40h, 40°C, kako zišlo a ako som čakala, sa aj stalo, a trošku pretlak ostal, ale úplne slabo je to vidieť. P.S. pretlak je moja nočná mora.

    Tu som použila a dokúpila si aj na farebné Persil DISCS 4v1, pretože som bola veľmi spokojná počas testovania, ako je vidieť, tiež si poradil so škvrnami (wild west) komplet denný chod zo škôlky a hviezdičkové boli jahody s čučoriedkami.

    Test sviežosti: Žiaľ, nejde tu pridať vôňa, ale naozaj veľmi pekne voňajú aj kapsule, aj prádlo po dopraní mokré, práčka a kúpeľňa pri praní. Keďže mám sušičku, sušila som iba tam a aj po dosušení bolo prádlo voňave 🙂

    Test žiarivosti bielizne: Nepodarilo sa mi to nejak odfotiť poriadne, ale prádlo vyzeralo byť belšie po vypratí, žiadne zašednuté, ale pekné biele - na bielu odporúčam!

    Ochrana vlákien: K tomuto sa neviem nejak vyjadriť, ale nepostrehla som nejak opotrebenie viac prádla pri používaní kapsúl, takže asi je šetrný k prádlu a vláknam.

    Páči sa mi, ako po spotrebovaní kapsúl viete vyseparovať obal a aj papierovú potlač. Ja napr. parfume card (kartička je vložená v kapsuliach) používam do skríň, do plienkového koša na prevoňanie (taký malý tip).

    Poďme na mini zhrnutie:

    + jednoduché dávkovanie

    + možná vysoká teplota prania až do 95°C

    + odstraňovanie škvŕn, vôňa, sviežosť

    + detská poistka, resp. otváranie boxu

    + príjemná vôňa aj po vysušení prádla v sušičke

    + separovanie 

    + žiarivá biela po vypratí

    - môže sa zaseknúť kapsula medzi sklom a bubnom - mne sa nestalo

    - môže byť vyššia cena pri použití 2 ks kapsúl pri jednom pracom cykle na dávku

    Za mňa určite áno a už som si aj dokúpila nové balenie univerzál a aj na farebné ;)

    Maminy irobot roomba ktoru mate? 😉

    @yvetulka uz mi to ide 😊

    Dala som to 😊 laserova operacia oci uspesne za mnou 😊 zatial ostrost na 40perc a pekne sa to hoji 😊 uz teraz vidim lepsie ako predtym 😉
    Podla papierov mi robili -1.75

    Maminy neviete poradit kde v BA maju papucky rak?

    Moje najvacsie stastie 💖💖💖

    Maminy laserova operacia oci-ano alebo nie? Ako ste spokojne?
    Rozmyslam cez CMO

    Maminy neviete kde v kamennej predajni zozeniem Pinkie? Ba pk sc dakujem 😊

    lauruska1234
    10. aug 2016    Čítané 174x

    Naše testovanie DM III 🙂

    Ako prvé by som sa chcela veľmi pekne poďakovať spoločnosti DM a MK, že umožnili takéto testovanie produktov 🙂 #test_dm3

    Po prvý krát sa mi podarilo niečo vyhrať v súťaži a ešte dokonca aj v súťaži s DM, ktorú zbožňujem ako ja tak myslím, že aj synček a mužovi je to jedno-veď chlap :D

    Veľmi som sa potešila výhre, pretože niektoré produkty mám odskúšané ale niektoré som išla vďaka tejto kampani testovať prvýkrát. Niektoré produkty ma potešili a niektoré sklamali ale ako sa hovorí 100+udí 100chutí 🙂 tak sa poďme na to pozrieť:

    1.Bio Špaldové keksíky

    Na tieto keksíky som sa tešila, pretože mám veľmi rada všetko čo obsahuje maslo (aj pri varení ho všelikde dávam). Keksíky majú príjemnú maslovú vôňu a aj chuť (nie až tak prenikavú). Majú pekné zvieratkové tvary. Pre detičky ideálne na chrumkanie a brúsenie zúbkov, kedže píšu odporúčaný vek od 1roka a pre maminky ideálne večer k telke ;) ak by synček nemal ABKM ( alergiu na bielkovinu kravského mlieka) verte že dám mu ochutnať

    + nevtieravá maslová príchuť a aj vôňa

    + keksíky so špaldovej múky

    + akurát tvrdé na chrumkanie

    2.Balea olejový peeling

    Pre mňa sklamanie. Poďme na to od začiatku, ja ako laik som nikdy peeling do sprchy nepoužila takže som sa veľmi potešila, že niečo nové, čo nepoznám a môžem vyskúšať. Po otvorení čakalo na mňa prekvapenie- obe zložky boli oddelené a keďže doma nemám nič také ako nejakú špachtličku na takéto veci, tak som to zamiešala rukou a samozrejme, že niečo sa ušlo aj sprche. Ďalšie klamanie bol pre mňa návod / nepoužívam takéto veci takže neviem/. Nevedela som, či má pôsobiť aj peeling alebo stačí si prejsť po pokožke a opláchnuť a teraz čím opláchnuť, kedže je dosť mastný, či bude stačiť voda alebo sprchový gél. 

    + premastí aj pokožku

    +príjemná vôňa

    -nedostatočný návod

    - oddelené zložky

    3.Bio vegetariánska omáčka

    Na túto omáčku som sa tiež veľmi tešila, pretože manžel nemá rad v nej mleté mäso. Nachádzajú sa v nej kúsky paradajok, chuť je vyvážená a naozaj je to chutná omáčka a nie ako konkurenčné, ktoré už ani vo flaške nevyzerajú vábne. Velikánske plus je že ju netreba variť, ale stačí iba zohriať a rýchly obed alebo večeru máte hneď. Môže sa použiť na cestoviny, špagety alebo rozriediť a máte polievku prípadne na dochutenie jedál. 

    +výborná chuť-ako domáca

    +trvanlivá

    +stačí ohriať-netreba variť

    4.Balea sprchový gel šum mora

    Tento sprchový gél som mala momentálne aj doma popri ďalších 3 z uvedenej značky :D 

    Gél má zelenú farbu a konzistencia je akurát-ani riedky ani tuhý. Pení primerane. Je ideálny na tieto horúce dni. 

    Ak máte sprchový kút, verte že neostanete iba pri jednom namydlení. Má úžasnú vôňu, no škoda že neostane aj na tele. Mala som pocit, akoby mal aj chladivý účinok troška. 

    Ak máte radi spojenie vôni limetka+mäta tak sprcháč je ideálne riešenie pre vás  

    +úžasná vôňa

    +akokeby chladivý pocit

    +ideálne na leto

    -neostane voňať dlho na tele

    5.Balea tekuté penové mydlo

    Na mydielko som sa tiež tešila, pretože mám rada, keď mi po umytí ostanú voňať rúčky. A naozaj po tomto mydielku resp. pene ostávajú voňať. 

    Na rozdiel od klasických mydiel, toto je pena-áno pena ako v nákupných centrách. Ale musím povedať, že je to super, nakoľko nemusíte nejak extra zas mydliť ruky a mám ešte pocit, že vydrží dlhšie/netreba tak skoro novú. 

    Pri dávkovaní stačí jedno stlačenie a nie ako niekedy pri mydle, že treba viac. Vyjde vám akurátna dávka.

    +príjemná vôňa

    +dlho trvajúca 

    +stačí jedna dávka na umytie rúk

    6.DM Dontodent ústna voda pre deti od 6r.

    Táto ústna voda tiež nie je nič pre mňa, ale to iba preto, že je moc sladká.

    Obal má krásny upútajúci pre detičky.

    Vôňa je veľmi prenikavá jahodová. 

    Chuť je sladká až moc moc pre mňa. Mala som pocit, akoby som sirup mala v ústach. Ale zas keď má byť pre detičky tak beriem, že musí byť sladučká a taká aby chutila detičkám a boli ochotné a radi si vyplachovali ústa. Veľmi ma potešilo že je bez cukru a pritom je taká sladká. Mňa vôbec nezaštípala.

    + jahodová príchuť

    -veľmi sladké

    7.DenkMit Ultra sensitive prací gel

    Keďže sme akurát došli z dovolenky tak mi prišiel tento produkt veľmi vhod a a aj preto, pretože synčekovi ((10m) ešte periem v detskom tomto istom ale prachu). 

    Výhodou je, že je tekutý, takže je vhodný aj na krátke rýchle programy, nakoľko nie vždy sa poriadne stihne prach rozpustiť. Taktiež je výhodou, že je na farebnú bielizeň, tak človek by sa nemal báť vyblednutia oblečenia. 

    Prací gél by mal byť vhodný ako aj ich prach pre exzematikov, kedže je bez vône a parfémov a farbív. Farbu má bielu. Uvádzajú že je na 13praní pri 4.5kg náplni. 

    Gél mi vypral tak klasicky by som povedala. Niektoré škvrny ostali po príkrmoch ale niektoré staršie zmizli. Ja som bola spokojná

    + bez farbív a parfémov

    + vhodný pre exzematikov a babätká/novorodenci

    + vhodný na krátke programi

    - Bez vôňe

    8.Balea Micelárne obrúsky

    Tento produkt som tiež nikdy neskúšala predtým, takže pre mňa novinka

    Obrúsky sú vhodné na odličovanie a dokonca aj cez oči a neštípu, čo je veľké plus!

    Sú perfektné tiež na tieto horúce dni, keď máte pocit, že pot vám tečie po čele a potrebujete sa osviežiť, vtedy sú ako zázrak. Pleť vám schladia, osviežia, máte následne pocit vypnutej znovu naštartovanej pleti. Fakt top vec na tieto teplá. 

    +akurátne balenie

    +odlíčenie pleti a taktiež aj očí

    +pleť je osviežená, vypnutá, naštartovaná 

    9.Denk Mit dezinfekčný sprej

    Tento sprej prišiel ako rana z nebies 🙂 deň po dovolenke sme malému kúpili hračky nové tak sme mohli aj ihneď otestovať. 

    Na obale sa píše že zabíja 99,99% baktérií a všetkých pliag ďalších, čo je super pri dieťatku. 

    Dezinfekčný sprej sa stal náš pomocník na každodenné čistenie jed.stoličky a aj na čistenie detských hračiek.. ale tiež odtiaľ potiaľ, pretože úplná sterilita nie je vhodná. 

    Flaštička je malá šikovná

    + malá šikovná flaška

    +mal by zabíjať 99,99 % Baktérií, vírusov a húb

    - silná vôňa

    10.DM kandizovaný zázvor

    No keď som toto ochutnala tak som sa zatvárila veľmi zle :D Bol strašne ostrý, štipľavý no zléééééé.. prvé čo ma napadlo, zaliať horúcou vodou a spraviť si čaj a tak som aj spravila. No to sa už dalo ochutnať a aj piť  no ale doteraz neviem kam by som inak použila ten zázvor. Zatiaľ ostane odložený v skrinke a keď bude útočiť nejaká choroba, tak ho vytiahnem a myslím, že prežijem aj tú ostrú chuť potom 

    +likvidátor choroby

    - nejesť len tak, veľmi ostrý, štiplavý

    11. DM Bio ovocná šťava

    No tento džús vlastne stále neviem čo napísať. Pre mňa nič moc. Nechutil mi. 

    Ale kto má rád detské výživy určite bude chutiť. Prijde mi to ako detská redšia výživa, ktoré ja nemusím. Konzistencia je presne ako detská výživa a aj chuťovo mi ju úplne pripomínalo. 

    Zato ma prekvapilo zloženie, píšu: 63% jablková šťava, 25% banánová dreň a 10% broskyňová dreň, acelorová dreň a vanilka. Vanilku som žiaľ vôbec necítila. 

    Zloženie má naozaj veľmi dobré kvalitovo. 

    +zloženie

    - pripomínalo mi to detskú výživu

    12.Balea Men Sprchový gél 4v1

    Stále sa čudujem, čo som mohla očakávať od manžela, že mi povie :D otestoval a vraví mi: ako ostatné sprcháče :D no chlap, čo vám poviem. Tak som testovala ja :D

    Sprchový gél má peknú vôňu-takúto môžem 🙂 farbu má peknú zelenú. 

    Zdalo sa mi, že málo pení, ale to asi kvôli tomu, že je vhodný aj na holenie.

    Pokožka ešte dlho krásne voňala po okúpaní a aj osušení. Za mňa áno 

    + pekná prenikavá vôňa

    -málo pení

    13.Babylove detské lyžičky s teplotným senzorom 3ks

    Tieto lyžičky už používame nejakú dobu. Prvý krát keď som ich kúpila, som si nevšimla, že majú senzor a vedia sa sfarbiť, keď sa oteplia. Ich výhodou bolo, že môžu ísť aj do umývačky riadu. Tak som ich umývala ako som ich išla vybrať, všimla som si, že sú bez farby, tak som bola nahnevaná, že aký zlý výrobok a položila som ich na linku. Neskôr som sa vrátila a zistila, že lyžičky majú späť svoju farbu, tak som sa veľmi potešila, že asi nešlo o vadu výrobku a začala pátrať a vypátrala, že majú senzor. Našťastie počas krmenia synčeka sa mi nikdy nezafarbila lyžička, takže teplota pokrmov bola vždy v norme. Ohľadom lyžičky som počula, že niektorým maminám nevyhovuje pretože je dlhá ale ja v tom vidím práveže pozitíva, ak treba krmiť zo sklenej flašky je super pretože sa nezababrete (viď foto). Dá sa krásne držať aj napriek tomu, že bola vo fľaške opretá o hrdlo. 

    Je super, že v balení sú 3 a môžete si vybrať, akou budete krmiť vašu ratolesť. 

    Za mňa super vec 🙂

    +teplotný senzor

    +dlha rúčka

    Nakoniec by som sa chcela ešte raz poďakovať MK a DM za možnosť testovať a aj vám čitatelia, že ste si prečítali moju recenziu na niekoľko testovaných výrobkov 🙂

    Smutna sprava.. opustila nas dalsia legenda 😭😭 cest jeho pamiatke

    #test_dm3
    Sprchovy gel
    Ak zboznujete osviezujucu limonadu tento sprchac je prave pre vas v tieto horuce dni 😉🖒
    Vona dokonala a verte neostanete iba pri jednom namydleni 😊

    #test_dm3 dnes sme testovali obedik.. maly dostal svoje spagetky aby sa necitil o nic ukrateny 😉
    Rychle, chutne, netreba varit staci ohriat 😉 obed hop sup tralala 😊🖒

    (2 fotky)

    #test_dm3 kedze sme boli na dofci tak mamka prebrala balicek a dnes som si bola pre neho 😉 juuj uz sa tesim a zajtra zaciname testovat 😉😉

    Maminy Ako viem podakovat za srdiecko? Chodim cez mobil dakujem 😉

    Maminy kde je lepsie ist v takomto necase s 9mesacnym krpcom sa okupat- Aqua arena Cilistov alebo Thermalpark Dunajska streda.. dakujem 😉

    Nevietw mi maminy poradit? Muzovy dosiel list soporucene do vlasntych ruk..myslite ze aj mne ako manzelke ho daju na poste? Podla mna nie..ale muz si mysli ze hej kedze som manzelka..dakujem.😊

    @veves79 😂😂😂😂😂

    kocky ja som nevedela ze to funguje a ono to funguje 😊 akurat dosiel domov Branuskovi sek-vratka za lieky 79e potesi 😉😊 VSZP

    odpadla som 😂😂😂

    maminy nahodou niektora nemate zlavovy kod na HEJ.SK? na nete je iba 10e.. dakujeem 😉😊

    maminy mate niektora spotrebice BEKO?ako ste spokojne? pokukujem po susiecke beko dpy 8506 (v testoch 4naj).. pripadne ak ju mate ako ste spokojne 😊

    nejaka podoba na mna tam bude 😉😁😁 laska moja ❤❤

    dakujem za nocne srdiecko 😉

    #nakupujem_v_dm #sutaz_1
    jedna z nakupov 😉

    moje 💖💖💖

    @rannazora ahoj.. nejde mi kukat cez tel bazar uzivateliek..ked si chcem pozret konkretnej uzivatelky ma hodi do vsetkeho 🙁

    my dvaja 💖💖💖 moje vsetko 💖💖💖

    #spamujeme moje zlaticka 💖💖💖 syncek a psik a este aj moje modrokonikpvske kamaratky oktobrovky 💖💖💖