Je urologický čaj vhodný aj pre dieťa?
Baby pomaha pri zapale moc.ciest aj uroval sirup popr.po troske urolog.caj s brusnicamy?dcera ma zapal ale este je v niejakej hranici,cakame za dalsimy vysledkamy...co este poradite?je troska viac nepokojna,teploty nastastie nema...
@zvonkohra . Tak bohužiaľ prvý raz som musela brať antibiotiká ( vie to veeľmi zákerne bolieť ) A pravdaže aj páli, a každú chvíľku behanie na WC a nič z toho, proste je to nepríjemné. Tak radšej hneď nasadiť ten urologický čajík a piť straaaaaaaašne veľa tekutín - pomáhajú vyplaviť škodliviny. ( ja som zvykla ráno a večer piť urologický čaj a medzitým hocičo - obyčajný čajík, vodu )
A koľko má malá rokov? Lebo väčšina liekov, sirupov a pod. je až od 3 r. Moja mala na kontrolnom odbere moču po roku (je sledovaná kvôli rozšírenému kanáliku) zvýšené leukocyty a idem na ko k nefrologičke tak mám z toho tiež obavu. Niekde som tu však čítala, že urolog. čaj deti nemôžu (spýtam sa na to lekárky). Ja som zatiaľ objednala 100% brusnicovú šťavu tu: http://www.berkana.sk/bio-cranberry-100-stava-z... a budem jej dávať tú. Odporúča sa veľa, veľa tekutín, no to je niekedy u detí boj ☹ teda u nás určite...
@kaselka bude mat 2r ale dnes sme boli u urologa a povedal mi ze mozem podavat urolog caj ale naj je s brusnicamy alebo cisto brusnicovy caj sypany nie vreckovy tie take listky ked vies jaky myslim a dieta ho aj tak nevypije litre cize salku rano salku vecer a mi berieme este uroval sirup
@zvonkohra Ďakujem za info, toto budeme asi potrebovať tiež. A ten brusnicový čaj z lístkov, nie z plodov? Ja som totiž zatiaľ našla na nete len lístkový. Už sa Ti ho niekde podarilo kúpiť, alebo len obj. cez net? Budem rada ak napíšeš kde si ho zohnala. Ja som zatiaľ čisto brusnicový nenašla teda aspoň nie v hypermarketoch. V lekárni som zatiaľ nepozerala. A asi tiež kúpim ten uroval, keď ho môžu aj detičky od 6 m to som včera "vyguglila". Tak sa držte 😉
OK, dík. No tie liečivé sirupy, či už od kašľu, teploty a pod. pre deti sú asi všetky nenormálne sladké - bŕŕŕ
MOžEM DAT TROJ ROčNEMU DIETATU UROLOGICKY čAJ PORADTE MI PROSIM MAME PALENIE PRI CIKANI ASI SME PRECHLADNUTI

Ja si myslím, že urologickým čajom nič nepokazíte, ja akonáhle som zacítila menšiu bolesť v obličkách urobila som si ho, a našťastie mi zakaždým pomohol, neprešlo to do horšieho štádia. A myslím že ani deťom neuškodí. Brusnice tiež pozitívne vplývajú na močové cesty, a deťom vačšinou aj chutia, tak je dobré dávať im to namiesto cukríkov 😉 Ten sirup, to neviem. Nepotrebovala som skúšať, keďže mi vždy zabral čaj 🙂