icon

Čo predpíše doktor namiesto Zinnatu?

zvonkohra
8. feb 2012

Ahoj mamicky co predpisuju detickam dr na zapal moc.ciest namiesto zinnatu?dcerka mi ho vypluva a zajtra mame prist pre ine ant...su take zle ako ten zinnat sirup?

latvia
•
9. feb 2012

@zvonkohra zinnat je hrozne hnusny chutovo, vela deti ho vypluva alebo po nom zvracia, my sme ho vyzvracali stale. doktorka ti da nieco ine , podla citlivosti na bakterie.zinnat je snad z tych vsetkych najhnusnejsi

cicimotinka
•
9. feb 2012

Náš malý po Zinnate desne vracal, ale fakt desne... tak som si šla pýtať iné... tie už boli v pohode...treba skúsiť pri deťoch, ktoré sú vyhovujúce... alebo spätne kuknúť v karte, či už dajaké mala, a vieš, že ich jedla v pohode, sa spýtaj, či by nemohli byť...

ivuska6
•
10. feb 2012

ani moj maly nemoze zinat tiez vracal

dankadina
•
10. feb 2012

@zvonkohra skus si dat predpisat biseptol to je na zápal močových ciest rovno určené, zabíja to baktérie v močovom trakte neužíva sa to tak dlho ako atb, hned to účinkuje, jediná nevýhoda je že je tov tabletkách, takže to musíš rozdrviť, Ja som to drvila a s čajíkom som to dala to striekačky

gabuci
•
10. feb 2012

My sme so Zinnatom nemali žiadne problémy.Skôr som sa tešila,ked sem dostali,skvele nám zabral,ináč by nám už hrozila nemocnica lebo predtým ani Summamed nepomohol,dcérka mala zápal mandlí a nie a nie sa vyliečiť,ked sme skončili ATB po pár dni znova mala horučky,znovu ATB,potom jej zápal z hora sa dostla až dole na močové cesty a vysoké horučky,nakoniec ju cievkovali v ambulancii,dostala ešte Zinnat,ked ani ten nezoberie tak šup do nemocnice a poobede sme došli od lekára ,na druhý den už bola veselá,pekne sa vymočila,horučky nikde a zápal ustupil raz-dva.Liek nemá najlepšiu chut no vracať od toho nevracal,tak sme sa tešili.Ona neznášala jeden sirup ATB na meno sa neviem spomenuť,ale s banánovou príchutou a také hrčky v tom zostali ako to v lekárni spravili.Mala vtedy tak 3-4 roky?Biseptol sme nemali ale od toho som sa vyhádzala aj ja poriadne a nemala som pri tom nič kyslé.

denduska
•
10. feb 2012

u nás Zinnat jedna katastrofa 🙄 staršia neskutočné hnačky, mladšia naopak zápcha a ešte sa aj vyhádzala celá od neho....nikdy viac! Už sa mu vyhýbame oblúkom 😝 Najlepšie tolerujú Unasyn, to ani neviem že berú.

monicka23
•
2. júl 2012

Tak my sme dnes dali prvu varku Zinnatu,maly to vyvracal ale takym sposobom ze sme ho skoro museli kriesit ☹ Uplne mu ta grcanica zabehla asi az do pluc a nebolo ani mne ani manzelovi jedno ☹ zajtra ideme pre ine antb.

althejka
•
14. júl 2012

u nas sa deckam predpisoval este Unasyn. pokial vyslovene neukazala kultivacia mocu citlivost na ine konkretne antibiotikum.