Čo predpíše doktor namiesto Zinnatu?

zvonkohra
8. feb 2012

Ahoj mamicky co predpisuju detickam dr na zapal moc.ciest namiesto zinnatu?dcerka mi ho vypluva a zajtra mame prist pre ine ant...su take zle ako ten zinnat sirup?

latvia
9. feb 2012

@zvonkohra zinnat je hrozne hnusny chutovo, vela deti ho vypluva alebo po nom zvracia, my sme ho vyzvracali stale. doktorka ti da nieco ine , podla citlivosti na bakterie.zinnat je snad z tych vsetkych najhnusnejsi

cicimotinka
9. feb 2012

Náš malý po Zinnate desne vracal, ale fakt desne... tak som si šla pýtať iné... tie už boli v pohode...treba skúsiť pri deťoch, ktoré sú vyhovujúce... alebo spätne kuknúť v karte, či už dajaké mala, a vieš, že ich jedla v pohode, sa spýtaj, či by nemohli byť...

ivuska6
10. feb 2012

ani moj maly nemoze zinat tiez vracal

dankadina
10. feb 2012

@zvonkohra skus si dat predpisat biseptol to je na zápal močových ciest rovno určené, zabíja to baktérie v močovom trakte neužíva sa to tak dlho ako atb, hned to účinkuje, jediná nevýhoda je že je tov tabletkách, takže to musíš rozdrviť, Ja som to drvila a s čajíkom som to dala to striekačky

gabuci
10. feb 2012

My sme so Zinnatom nemali žiadne problémy.Skôr som sa tešila,ked sem dostali,skvele nám zabral,ináč by nám už hrozila nemocnica lebo predtým ani Summamed nepomohol,dcérka mala zápal mandlí a nie a nie sa vyliečiť,ked sme skončili ATB po pár dni znova mala horučky,znovu ATB,potom jej zápal z hora sa dostla až dole na močové cesty a vysoké horučky,nakoniec ju cievkovali v ambulancii,dostala ešte Zinnat,ked ani ten nezoberie tak šup do nemocnice a poobede sme došli od lekára ,na druhý den už bola veselá,pekne sa vymočila,horučky nikde a zápal ustupil raz-dva.Liek nemá najlepšiu chut no vracať od toho nevracal,tak sme sa tešili.Ona neznášala jeden sirup ATB na meno sa neviem spomenuť,ale s banánovou príchutou a také hrčky v tom zostali ako to v lekárni spravili.Mala vtedy tak 3-4 roky?Biseptol sme nemali ale od toho som sa vyhádzala aj ja poriadne a nemala som pri tom nič kyslé.

denduska
10. feb 2012

u nás Zinnat jedna katastrofa 🙄 staršia neskutočné hnačky, mladšia naopak zápcha a ešte sa aj vyhádzala celá od neho....nikdy viac! Už sa mu vyhýbame oblúkom 😝 Najlepšie tolerujú Unasyn, to ani neviem že berú.

monicka23
2. júl 2012

Tak my sme dnes dali prvu varku Zinnatu,maly to vyvracal ale takym sposobom ze sme ho skoro museli kriesit ☹ Uplne mu ta grcanica zabehla asi az do pluc a nebolo ani mne ani manzelovi jedno ☹ zajtra ideme pre ine antb.

althejka
14. júl 2012

u nas sa deckam predpisoval este Unasyn. pokial vyslovene neukazala kultivacia mocu citlivost na ine konkretne antibiotikum.