Je v poriadku, keď má dvojtýždňové bábo žltozelenú stolicu?
Moj maly ma dva tyzdne a zacal mat zltozelenkavu riedku stolicu.je to v poriadku?
Presne tak🙂. Dojcene detinky to tak maju 🙂.
zlta je v pohode,taka ako prazenica,ale ak je zelena,tak si nieco zjedla..
Moj bracek ked bol maly, mal ten isty problem a zistilo sa, ze ma alergiu na mlieko... ale preslo to nastastie vekom.. ak to bude pretrvavat dlhsie a bude mat aj riedku konzistenciu.. urcite zajdi k lekarke.
vravi sa ze ak je zelena stolica pije vela predneho mlieka
Zelena znamena hnacku.
Aj moja malinká mala teraz 2 dni zelenú stolicu, radili tu mamicky ze naozaj pila viacej toho predného mlieka, ale neviem ako sa dá to skontrolovat, aby pila aj to zadné mliecko. Aj ja som si myslela ze jej brusko bolelo, lebo v ten den, ked sa to zacalo, plakala, a myslela som si ze som nieco zlé jedla. 😒 To bolo v sobotu, teraz má takú zlto-zelenú. Dúfam ze bude v poriadku. 😉 🙂
je to ok, aj mne lekarka vysvetlila, ze zelena je z predneho mlieka. a to je hlavne na zahasenie smädu. a zadne viac zasyti. takze, ak casto a kratsie prikladas, vtedy ti asi vypije len to predne mlieko. snaz sa dlhsie krmit z toho jedneho prsnika, alebo teda aspon dva krat po sebe z toho isteho. snaz sa jeden prsnik co najviac vyprazdnit. vtedy aj babatko bude viac zasytene. a riedka stolica je tiez v poriadku. a tiez ked je vylucne kojeny, moze kakat niekolko krat denne, ale nemusi kakat aj niekolko dni. to je tiez ok.
pravdepodobne ho dojčíš takže stolicu má v poriadku, nemáš sa čoho báť
Je to v poriadku 🙂
Ahoj,ako uz vyssie spominane kojene dieta moze kakat viackrat za den,alebo aj par dni nemusi.ak je stolica velmi riedka,nie je to dobre a ani ked ide do zelena.to znamena ae babo malo papa.pribera v poriadku?treba zistit dobre prisatie,vyprazdnovanie prsnika,pripadne dokrmovanie.ak je stolica ako prazenica,to je ok.v pripade pochybnosti kontaktuj laktacnu poradkynu

je to v poriadku u takýchto detičiek, predpokladám, že je dojčený, aj moje deťúrence mali takú istú 😉