icon

Vodnatá stolica u dvojtýždňového bábätka

zuzna08
30. aug 2016

Ahojte mamicky. Prosim o radu..malicka ma 2 tyzdne a ma riedku stolicu..vecer ju do hodiny prebalim aj 5x, co kaka a place, kopka nozickami, obcas aj prsnik odmieta, ale potom sa na nom upokoji a zaspinka..je iba kojena.
Dakujem za kazdu radu

3009
•
30. aug 2016

Ahoj. Také maličké bábo má bežné riedku stolicu, ak je kojené. Pomasíruj jej troška bruško, ale ak to nie je plač hodinový a že sa zvíja, tak to časom prejde. Dávaj si pozor čo ješ, aby ju z tvojho mliečka prípadne nenadúvalo, lebo aj z toho môžu byť problémy. Ak by to bolo nejaké veľmi hrozné, že by neustále plakala, tak volaj detskej lekárke, ale si myslím, že to čo popisuješ je bežné.

pepka123
•
30. aug 2016

Vodnata,myslis priesvitna ci len riedka? Deticky na MM maju len riedku stolicu.

lilu74
•
30. aug 2016

ak je kojena davaj si pozor na to, co jes ty, vsetko sa to potom premieta do mlieka, ktore malinka papa, my sme mavali tiez riedku stolicu a potom dlho dlho nic, pediatricka mi povedala, ze mam lahko stravitelne mlieko a maly preto nekaka aj par dni. 😉

zuzna08
autor
•
30. aug 2016

@pepka123 je skor zlkasta, obcas ked jej zdvihnem nozicky pri prebalovani, tak kaka takym prudom

chrumka84
•
30. aug 2016

Je to normalna stolica. Ked nevidis, ako kaka, tak v plienke vidis uz len ten tuhy zvysok, tekutina je vsiaknuta v plienke.

pepka123
•
30. aug 2016

@zuzna08 ja myslím že je to v poriadku