Je vporiadku ak 4m dieťa má stolicu 3x denne?
Ahojte, neviem ci sem pisem spravne, ale chcem sa spytat, moja dcerka bude mat buduci tyzden 4mesiace, a obcas sa stane ze pocas dna kaka aj 3x..neviete mi nahodou poradit preco?? ...mam ist s tym k dr??
Deti kakaju rozne, nasa niekedy aj viac ako trikrat a potom akoby utal a zasa len raz za dva dni. Za chlivu zacnes davat prikrmy, tak sa to upravi.
moje dieťa bolo kojené a kakalo aj 5 krát denne...niekedy aj viac...potom som si dávala väčší pozor nato čo jem, aby dieťa nemalo tak často stolicu...
Ja som sa na toto pýtala doktora, lebo moja 4mesacna kaká aj 4-5 krát denne a to nie je ani kojená. No a pokiaľ nemá bolesti, je spokojná, a stolica nie je tekutá, je to úplne v poriadku 🙂
No moja neni kojena, stolica je taka hnedkavo zelena alebo ako to nazvat tu farbu, a je taka hustejsia, riedke to neni az tak moc...no neplace, niekedy ani neviem ze kakala, iba pozriem a plna plienka..
No ja mam asi taky pocit ze jej idu zubky, lebo stale si strka ruky do pusy a aj vsetko mozne co jej pride do ruk si dava do pusky, a ma aj take naliate dasienke take bielunke to je troska....tak uvidime ci to su teda tie zubky
No aj ta moja slinta, a nechce poriadne ani spinkat :( ... no tak uvidime ako nam to dopadne, lebo dasienka ma biele
@tapka1994 moj do dvoch mesiacov kakal aj 5x za den..vazne..potom sa to redukovalo teraz vacsinou uz len raz rano (ma 5 mesiacov)..ale napriklad zrovna vcera to dal 3x za sebou a vzdy do novej plienky..skoro ma porazilo 😀 Po tretikrat som mu povedala Leusko bez si vymenit tu plienku 😀 Samozrejme zo srandy
Ved to je najpodstatnejsie aby kakala a prdkala, len som nevedela ze ci je to normalne alebo s tym mam nieco robit..ale ked mi pisu ze aj ostatne dedicky tak kakavaju tak uz som spokojnejsia, a dakujem a info 🙂 ...

Pokial je spokojná, neplače, neboli ju brusko tak je to OK. Niektore deti, najmä dojčené kakaju aj viackrat denne. Saci a vyprázdňovaci reflex su dost prepojené