icon

Je vporiadku ak 4m dieťa má stolicu 3x denne?

tapka1994
1. júl 2018

Ahojte, neviem ci sem pisem spravne, ale chcem sa spytat, moja dcerka bude mat buduci tyzden 4mesiace, a obcas sa stane ze pocas dna kaka aj 3x..neviete mi nahodou poradit preco?? ...mam ist s tym k dr??

pribinak
1. júl 2018

Pokial je spokojná, neplače, neboli ju brusko tak je to OK. Niektore deti, najmä dojčené kakaju aj viackrat denne. Saci a vyprázdňovaci reflex su dost prepojené

pininka
1. júl 2018

Deti kakaju rozne, nasa niekedy aj viac ako trikrat a potom akoby utal a zasa len raz za dva dni. Za chlivu zacnes davat prikrmy, tak sa to upravi.

deti95060810
1. júl 2018

moje dieťa bolo kojené a kakalo aj 5 krát denne...niekedy aj viac...potom som si dávala väčší pozor nato čo jem, aby dieťa nemalo tak často stolicu...

kika831
1. júl 2018

@tapka1994 je to uplne v poriadku. Moje deti kakali v tomto veku aj 5x za den. Ak neplace pri kakani, je spokojna, tak nie je dovod to riesit.

thoughtfulweirdo
1. júl 2018

Ja som sa na toto pýtala doktora, lebo moja 4mesacna kaká aj 4-5 krát denne a to nie je ani kojená. No a pokiaľ nemá bolesti, je spokojná, a stolica nie je tekutá, je to úplne v poriadku 🙂

tapka1994
autor
1. júl 2018

No moja neni kojena, stolica je taka hnedkavo zelena alebo ako to nazvat tu farbu, a je taka hustejsia, riedke to neni az tak moc...no neplace, niekedy ani neviem ze kakala, iba pozriem a plna plienka..

nati2211
1. júl 2018

@tapka1994 My sme mali taky istý problém a nakoniec sme zistili že nam idu zubky

tapka1994
autor
1. júl 2018

No ja mam asi taky pocit ze jej idu zubky, lebo stale si strka ruky do pusy a aj vsetko mozne co jej pride do ruk si dava do pusky, a ma aj take naliate dasienke take bielunke to je troska....tak uvidime ci to su teda tie zubky

nati2211
1. júl 2018

@tapka1994 No mala potom dostala teplkty potom nas to po troch dňoch prešlo a ešte aby nám nebolo malo tak sme dostali aj 6 chorobu a vyšli nam zubky až po mesiaci tiež si dávala všetko do pusi a strasne slintala

tapka1994
autor
2. júl 2018

No aj ta moja slinta, a nechce poriadne ani spinkat :( ... no tak uvidime ako nam to dopadne, lebo dasienka ma biele

andy241
2. júl 2018

@tapka1994 moj do dvoch mesiacov kakal aj 5x za den..vazne..potom sa to redukovalo teraz vacsinou uz len raz rano (ma 5 mesiacov)..ale napriklad zrovna vcera to dal 3x za sebou a vzdy do novej plienky..skoro ma porazilo 😀 Po tretikrat som mu povedala Leusko bez si vymenit tu plienku 😀 Samozrejme zo srandy

bucko555
2. júl 2018

@tapka1994 uplne v poriadka moja bola kojena a kakavala sem tam aj 6 krat za den, potom aj tyzden nie, teraz má dva a tiez sa jej sem tam podari za den aj 2 - 3 krát

tapka1994
autor
2. júl 2018

Dobre baby, tak vam dakujem, aspon som kludnejsis

asia83
2. júl 2018

@tapka1994 V pohode. Buďte rada, že kaká, či aj niekoľkokrát. Veď je zdravé, že sa telo zbavuje zvyškov. Keby mala zápchy, to by bolo horšie.

tapka1994
autor
2. júl 2018

Ved to je najpodstatnejsie aby kakala a prdkala, len som nevedela ze ci je to normalne alebo s tym mam nieco robit..ale ked mi pisu ze aj ostatne dedicky tak kakavaju tak uz som spokojnejsia, a dakujem a info 🙂 ...