Je výtok u 8-mesačnej dcérky normálny?
Ahojte nestretli ste sa niekto s vytokom u malého bábätka. Dcerka má 8 mesiacov a už sa nám to 2x zopakovalo, moč má negatívny samozrejme riešim to aj s pediatrom len som sa chcela opýtať či niekto nemal niečo podobne. Výtok má až taký zelenozlty. Rozmýšľam že či ti nemôže byt aj z plienok používame pampers premium care. Ďakujem.
@anonym_autor Ano, mala dcera presne take niečo. Myslim že sme jej mastili canesten. Bolo to už davnejšie.
@anonym_autor áno, liečila som jej to -fungicidin masť, tuším voľnopredajné, ale nie som si ista, ale na odporúčanie lekára. Zabralo do dvoch dní.
@vysledky dnes som ho našla na plienke a na koži ako keby sa to vyplavilo keď cikala. Začervenanie nemá.
Keď je to zelenožltý, tak nejaká candida bude. Existuje aj detská gynekologia.
Keď je to zelenožltý, tak nejaká candida bude. Existuje aj detská gynekologia.
@sisska96 ďakujem gynekológ ju uz videl keď sa to objavilo prvý krát odporučil nám jednu masť. Len skôr má zaráža že sa to opakuje tak či nemám niečo zmeniť že nejaké lepšie plienky alebo iný gél.. ale vtedy mala aj zlý moč ale tento týždeň som moč odniesla 3x doktorka a za každým negatívne takze nemá ani akú liečbu predpísať..